„Visiškas dugnas“. Ukraina pakraupusi. Ką padarė Mariupolio gimdymo namų bombardavimą išgyvenusi mergina (Foto)  (1)

Tinklaraštininkė teigė radusi laiko ir mielai pasirašiusi už konkretų žmogų, kuris „saugo savo piliečius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų bombardavimą Mariupolio gimdymo namuose išgyvenusi mergina Mariana Vyšemirska palaikė Vladimiro Putino kandidatūrą Rusijos Federacijos prezidento rinkimuose. Apie tai pranešė Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka.

„Manote, kad jau viską matėte apie žmogiškosios esmės dugną? Na, tada, kaip argumentas jums, dar ne. Mariana Vyšemirska. Moteris, kuri išgyveno po rusų įvykdyto Mariupolio gimdymo namų bombardavimo. Deda Putiną remiantį parašą. Didesnio cinizmo dar nebuvo. Tai visiškas dugnas“, – rašė jis.

Pati Vyšemirska, kuri dabar rašo tinklaraščius ir aktyviai remia Rusijos Federaciją, Putino politiką ir karą prieš Ukrainą, sakė radusi laiko pasirašyti už Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

 

„Dabar, nepaisant sankcijų ir visų problemų, Rusija dinamiškai vystosi. Ji saugo savo piliečius ir dirba, kad rytojus būtų geresnis nei vakar. Negalima paneigti, kad tai susiję su vieno konkretaus žmogaus asmenybe“, – rašė ji savo socialiniuose tinkluose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(59)
(-55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)