[ŽT] Per spygliuotą vielą ir apkasus. Visai kaip 1917. Elitinė brigada šturmuoja okupantų apkasus (Video)  ()

Rusija į kovą Donbase meta daug daugiau karių nei gali skirti Ukraina. Rusija skaičiumi bando nustelbti Ukrainos gynybą ir tiesa yra ta, kad prie sugriauto Bachmuto rusai didina spaudimą ir lėtai juda pirmyn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame - ukrainiečių įvykdytas rusų pozicijų šturmas netoli Bachmuto. Iš pėstininkų kovos mašinos iššokę Ukrainos gynėjai iš elitinės 3-iosios šturmo brigados pasileidžia per rusų ištampytą spygliuotą vielą ir žemę išvagojusius griovius. Netrukus ukrainiečiai jau granatomis ir automatiniais šautuvais naikina rusų žemines.

Tačiau šis vaizdo įrašas, publikuotas britų „Daily Mail“ baigiasi liūdnu priminimu, kaip vyksta karas Ukrainoje - atvykęs rusų BMP ima malti ukrainiečių pozicijas automatine patranka:

Ukrainiečiai turi būdų kovoti su rusų šarvuota technika. Tačiau Rusija tiesiog turi daugiau resursų, o Ukraina yra priklausoma nuo to, ką Vakarai sutinka suteikti. Prisiminkite, kiek laiko reikėjo, kol buvo priimtas sprendimas paremti Ukrainą vakarietiškais tankais. Sprendimas dėl F-16 taip pat vėlavo - jei Vakarai būtų anksti supratę, kas vyksta, ukrainiečiai jau galėjo skraidyti vakarietiškais naikintuvais savo šalyje. Ilgo nuotolio raketos iki šiol yra tik ukrainiečių svajonėse ir politinėse diskusijose.

 

Tuo tarpu Rusijoje diskusijų nėra. Ten nėra ten opozicijos, todėl tai, ko reikia, jie gali skirti čia ir dabar. Jei tik turi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: