„Narvoje pasirodo „žalieji žmogeliukai“. Visame pasaulyje panika.“ Piontkovskis skelbia didžiulę audrą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Magnus 2024-01-25 18:13
Va būtent, putinui tiesiog reikėjo laikytis ir tiek, bet pasidavė provokacijom.. Neva Ukraina į nato stos, ginkluosis ir poto bus neįmanoma apginti nei donbaso, kas ir nebuvo pripažinta kaip rusijos teritorija nei to pačio krymo. Bet čia spekuliacijos.
donatasv 2024-01-25 18:17
Prieš maidaną Ukrainos valdžia bandė iš putino išlaužt daugiau bapkių. Putinas nusodino ir nedavė. Ukraina užsišiko ir pasakė tada mes eisim su vakarais ir išgausis dujas Juodojoje jūroje. Tai buvo konflikto pradžia. Ukraina pasikvietė shell ar bp nepamenu, kad padėtų pastatyti platformas juodojoje jūroje kurių pagalba būtų galima išgauti dujas. Prasidėjus karui ruskei buvo užėmę tas platformas ir laikė ten savo oro gynybą, radarus ir t.t. kol ukraina juos išrūkė iš ten.
Dannas3 2024-01-25 19:16
Tai kokios tos provokacijos? nepamenu, kad per ta laikotarpi nuo uzpuolimo, butu bent pirstas pajudintas del stojimo i nato. Pries 2014 taip lyg ir buvo tokiu kalbu is vakaru puses, bet konflikto metu nieks nepriims i nato gal ir neprades derybu. Pirmas zingsnis yra es, o ne nato kad issivalyt nuo korupcijos. Donatai, as kiek pamenu, dabar tingiu googlint tiksliai, bet Ukraina turejo pasirasyt, kazkokia europine sutarti, kad bandys stot i es ar kazkas panasaus. Praktiskai jau pasirasymo diena, janukovicius po susitikimo su putinu, persigalvojo, nes buvo gerai pateptas rusijos milijardais. Ne jis asmeniskai aisku, o putinas pazadejo milijardu ukrainai. Tad kazkaip man ne taip skamba, kai rasai, kad putinui atsibodo sert punigais. Kai jaunukovicius nusprende neit europiniu keliu, iskart ir prasidejo liaudies sukilimas. Tauta mate kaip gyvena europa ir kokia sikna rusijoj ir suprantama, koki keli norejo pasirinkt.
donatasv 2024-01-25 19:27
Tai viso paveikslo aš čia nesudėsiu į vieną komentarą, mėtėsi Ukraina tarp rytų ir vakarų, galima sakyti bandė išpešt naudą iš visų. Putka neduoda bėgu į vakarus, vakarai valykis šūdą, ai putinas jau gal pakeitė nuomonę einu pas tą. Kol galų gale viskas susidėjo į krūvą ir liaudžiai įgriso valdžios žaidimai. Aš galima sakyti ištraukiau vieną iš istorijos dalių ir aprašiau. Bapkių putkinas davė bet jau buvo pervėlu ir visa ta situacija jau buvo užkaitus iš visų įmanomų pusių. Visa istorija galima sakyti prasideda dar prieš oranžinę revoliuciją. Tai nebuvo vienas veiksmas kuris atvedė iki karo. Tai labiau visa virtinė veiksmų per eilę metų.
Benediktas 2024-01-25 19:57
Ne del babkiu ukrainieciai, o del to, kad patys galetu spresti kaip gyventi. Nuo tu babkiu, kurias Putinas dave, niekas nepradejo geriau gyventi, nebent oligarchai. Jie mate, kad aplinkines salys, be Putino babkiu daug geriau gyvena, nes turi nemarionetines valdzias, kad issivale nuo korupcijos. Cia vienintelis kelias iseiti is korupcijos liuno. Rusija - paremta korupcija, ten niekas nejudina pirsto be korupcijos. Ir ta pati dare prorusiska valdzia Ukrainoje. Nera salies, kuri butu susieta glaudziais rysiais su Rusija ir butų žemas korupcijos lygis. Na ir moka dabar kainą. Jei galvotu, kad tokia kaina yra perdidele, tai pasiduotų.
donatasv 2024-01-25 20:22
Galima ir taip pasakyt Benediktai. Valdžia visada bandė pašikt į du tūlikus vienu metu bet kaip taisyklė pataikytldavo per vidurį tiesiai ant žmonių. Kurie nebuvo tylūs ir ramūs reikalui esant visada imdavo reikalą į savo rankas. Ukraina nebuvo uždara valstybė daug eilinių jaunų žmonių turėjo galimybę per įvairias programas išvažiuot į vakarus ir užsidirbt pinigų. Matė vakarietišką kultūrą, kaip gyvena žmonės ir puikiai suprato ko jie nori. Bet valdžia čia jau visai kitas reikalas. Tai buvo korumpuota mafijozų banda kuri manipuliavo viskuom, visais ir visada, kad prasuktų bapkių, tauta jiem buvo 0 daugumai.
Benediktas 2024-01-25 20:57
Dėl tos pačios priežasties ir mes nenorėjome būti Sovietų sajungoje. Niekam nepatinka, kai kažkas iš viršaus neleidžia tau gyventi, kaip nori gyventi. Tas galioja ne tik valstybės mastu, bet ir mažesniuose mąsteliuose - iki individulaus lygio. Kuriam patinka, daryti viską, tik taip, kaip tau pasako ir negalima daryti kažkokiu dalykų, nes negalima?
donatasv 2024-01-25 21:32
Nu bent jau mano supratimu neviskas taip paprasta. Tarp mūsų ir Ukrainos yra didelis tarpas. Mes ruso niekad nelaikėme broliuku. Pabėgus nuo priespaudos visa tauta, valdžia tame tarpe ėjo viena ir tapačia kryptim tiesiai į vakarus (korupcija ėjo savu keliu, bet rusas mums visada ėjo paskui laivą). Ukrainiečiai suprato pervėlai kur visas tas Š su rusu nuves ir su kiekviena valdžia klimpo vis giliau. Žaidi su velniu būk pasirengęs už tai sumokėt, o jie žaidė ir labai plačiai. Vakarus šioje situacijoje irgi galima suprast Ukraina nekartą buvo perspėta visas šitas reikalas geruoju nesibaigs. Bet Ukrainos valdžiai buvo dzin mojavo toliau budapešto memorandumu putkai po nose. Dabar rėkia visiem traukit mus iš mėšlo krūvos. Vakarai padeda bet atokiai nes puikiai supranta kuom viskas gali pasibaigt. Po viso šito Ukrainos šūdo malimo bandyt paverst tai mūsų karu. Nu man asmeniškai tai yra perdaug.
Benediktas 2024-01-25 21:53
Man tai skiriames nuo ukrainieciu tuo kad anksciau supratome, kas yra rusas ir kad mums buvo geresnes salygos iseiti, nes SS griuvo tuo metu, o čia Putinas buvo prikaupes pinigų karui, juk ne zmonems tie pinigai buvo laikomi. Ukrainieciai arciau rytu ir buvo labiau iklimpe į rusiško pasaulio mentalitetą. Jiems didesnes lomkes, vis iš ryto čierką su rusu darydavo ir taip vis aitidedavo sprendimą dėl savo laisvės. Bet tas supratimas ne staiga atejo, o kaupesi, kol taure prisipilde. Janukoviciaus atsisakymas stoti i ES, labai skaudus dalykas buvo, nes buvo sudeta labai daugelio zmoniu viltys i tai, viskas buvo paruosta, reikejo tik parasa uzdet ir procesas butu prasidejes. Putino propoganda nedadirbo, neitikino, kad ES šūdas, o Rusija yra gerai.
donatasv 2024-01-25 22:59
Šikančių traukinys nelaukia. Rusijoje retai pasitaiko silpni lyderiai. Gavai šansą tai imk ir naudokis, prašikai stačia galva bandyt pramušt? Dabar gali tik džiaugtis, kad putinas buvo tikrąja ta žodžio prasme vagis kuris nustekeno rusiją iki visiško degradavimo. Tai gal kas nors iš Ukrainos liks. Tikėkimės vakarai visiškai neapliais. Kas dabar okupuota jau apleido. Būtų tikrai visiška gėda vakarams.