[ŽT] Perimtas pokalbis. „Jie jau nuėjo ir prašapo. Dabar mano eilė.“ Rusas skundžiasi (Audio)  (1)

Rusų okupantai supranta, kad jų vadovybė naudoja „mėsos šturmų“ puolimo taktiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai supranta, kad jų vadovybė naudoja „mėsos šturmų“ puolimo taktiką. Net artimiesiems jie skundžiasi, kad yra mirtininkai, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos net ir tokiems išpuoliams duoda galingą atkirtį.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos direktoratas skelbia pasiklausytą rusų kario ir jo žmonos telefoninį pokalbį, kuriame apie tai ir kalbama. Pokalbio metu rusų užpuolikas skundžiasi savo žmonai, kad reiks eiti į puolimą, tačiau moteris iš savo vyro šaiposi.

„Taip, cho####ai jus myli ir labai laukia“, – atsakė ji į vyro skundus, kad jo pirmtakai „jau nuėjo ir prašapo“, o dabar jo eilė.

„Viskas čia nėra taip kokybiška, kaip atrodo – čia tokia kieta chui###. Jei jie sumalė mūsų žmones kartu su tankais per 7 minutes, galiu įsivaizduoti, ką jie su mumis padarys, nac###", – skundžiasi užpuolikas.

Savo ruožtu GUR (Vyriausiosios žvalgybos direktoratas – red.)pažymėjo, kad „už kiekvieną karo nusikaltimą, įvykdytą Ukrainai, bus sąžiningas atpildas“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(2)
(137)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: