[ŽT] Ukrainos kanalai patvirtino. Skelbiama, ką užėmė rusai (Foto)  ()

Rusijos kariuomenė užėmė dar vieną kaimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-28 [ŽT] Ukrainos kanalai patvirtino. Skelbiama, ką užėmė rusai (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kanalai, rašantys apie karą, patvirtina, kad Rusijos kariuomenė užėmė Tabajivkos kaimą Kupjansko kryptimi, praneša Strana.ua.

Dieną anksčiau apie tai šaukė Rusijos „Telegram“ kanalai. Tabajivka yra netoli Krachmalnės kaimo Charkivo srityje, apie kurios užgrobimą Rusijos gynybos ministerija pranešė sausio 21 d.

Anksčiau paskelbtoje Amerikos karo studijų instituto (ISW) apžvalgoje teigiama, kad Rusijos kariuomenė pradėjo puolimą į šiaurės rytus nuo Kupjansko. Sausio 27 dieną paskelbta geografinės vietovės nuotrauka rodo, kad Rusijos pajėgos pajudėjo į vakarus nuo Synkivkos (į šiaurės rytus nuo Kupjansko). Remiantis šaltiniais Rusijos Federacijoje, nurodoma, kad 47-osios tankų divizijos (Vakarų karinės apygardos 1-oji gvardijos tankų armija) Rusijos daliniai užėmė Tabajivką.

Be to, ataskaitoje pabrėžiama, kad daugybė Rusijos artilerijos smūgių Kupjansko, Lymano ir Bachmuto kryptimis rodo, kad Rusijos kariuomenė čia bando veržtis į priekį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(96)
(-78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: