[ŽT] „Tai signalas. Jau seniai norėjo tą padaryti.“ Gali būti perversmas Ukrainoje. Ką skelbia SBU pulkininkas (Video)  ()

R. Kostenko piktinosi „žaidimu su žmonėmis“, komentuodamas informaciją apie galimą V. Zalužno atleidimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-30 [ŽT] „Tai signalas. Jau seniai norėjo tą padaryti.“ Gali būti perversmas Ukrainoje. Ką skelbia SBU pulkininkas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SBU pulkininkas Romanas Kostenko prisiminė, kad V. Zelenskis jau seniai norėjo atleisti V. Zalužną, todėl čia nėra jokios sensacijos.

Jis piktinosi „žaidimu su žmonėmis“. Verta sulaukti oficialaus Ukrainos prezidento kanceliarijos pareiškimo, kad būtų patikrintas informacijos apie V. Zalužno atsistatydinimą teisingumas, sakė Romanas Kostenko.

SBU pulkininkas teigė, kad tokius sprendimus priima prezidentas, todėl iš pradžių apie juos sužino vos keli jam artimi žmonės, o tik laikui bėgant tai deklaruojama viešai.

Romano Kostenko interviu „Espreso.TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Į informaciją apie galimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado atleidimą liaudies deputatas reagavo santūriai, pažymėdamas, kad apie tai kalbama jau seniai, vadinasi, stebėtis nėra ko. Kartu jis pabrėžė, kad šiuo klausimu dar anksti ką nors konkretaus pasakyti, nes oficiali informacija neskelbiama. Po to SBU pulkininkas išreiškė pasipiktinimą dviprasmišku Ukrainos gynybos ministerijos komentaru:

 

„Krašto apsaugos ministerija atsako miglotai, o tai irgi signalas. Jei atsakytų 100%, kad niekas neatleido V. Zalužno, tuomet būtų galima patikėti. Žaidžiama tuo, ką rašo žmonėms. SBU išsiųsta žinutė atrodo labai negražiai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(32)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()