„..tai bus didžiulis smūgis Europai.“ Grius pasaulio tvarka. Skelbiamas žlugimas tarp ES ir JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-30 22:06
Taip, pritariu. Taip ir bus, jei vakarai ilgai trypčios.
Hmz 2024-01-30 22:11
"Skelbiamas žlugimas tarp ES ir JAV" Taip ir nesupratau, kas ten žlugs. Tarp JAV ir ES yra Atlanto vandenynas - nejaugi jis?
Talkatif 2024-02-01 14:28
Žiūriu čia clickbaitas be tabu varo :D Administracijai atperka uždarbis iš turinio, kiek tenka ant amfetamino išleist? :) Kaip ir normalus portalas buvo. Pardavė jį isterikams Punktyras? Nebeįnanoma per trydą ką čia ir skaityt. Kas nutiko?
donatasv 2024-02-01 16:06
Kam pritari? Kad žlugs Ukraina, o Europa į tą laiką ginkluosis? Nežinau kaip dėl žlugimo Ukrainos bet Europa išvadas daro. Tokia klickbaitinė nuomonė rusas savo "galybe" sugriauna Europą... pirst smirst ir į bunkerį. Aš pilnai suprantu tavo nuomonę ir tavo Ukrainos palaikymą. Visi mes toje pačioje valtyje sėdim. Bet man nesuprantama ta propaganda, kad ruskelis sugriaus Europą. Visi pamatėm ruskio galybę, kad jų tankai nieko neverti. Tokiam kaip vokietis ką tai duos? Išsigas ruskio tipo? Priešingai jis pamatė, kad ruskelis sustabdomas tereikia ginklų, jei ką ir sugriaus tai baltijos šalis kur ir vyks karas (atstatysim nebėda). Tai, kad karas neįsipliekstų reikia dar daugiau atsargų. Su tokiais pasisakymais dar labiau skatina kaupt ginkluotę, vietoje to kad duotų Ukrainai. "Ukraina vienintelė ir nepakartojama nugalint rusą" nu ši korta jau mušta realiai, ji skatina ginkluotis, bet nekeičia žmonių nuomonės remt Ukrainą, priešingai skatina bijot ir kaupt ginkluotę. Čia kažkaip jie turi keist taktiką informaciniam lauke. Nes net ir pačio zelenskio pasisakymas, rimtos grėsmės Europai nerodo.
Benediktas 2024-02-01 16:35
Tu bijai, kad mes per daug apsiginkluosim ar kas? Per daug nebuna. Mes nezinome kiek ginklu mums reikes. Kol nera visuomenes spaudimo, tol politikai sedi ir nieko nedaro. Ukraina prarast, tai - kaip prarast tvirtove. Dabar ji viską sulaiko. Nesuprantu, kodel mes noretume prarasti Ukriana. Mums sunku ginklu paduot, ar kas?