„Teks aktyvuoti 5 straipsnį.“ Slapta Rusijos karinė operacija. Gali sugriūti NATO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-02-01 12:40
Rusijai perdaug rizikinga, juk tokiu atveju NATO gali ir iki Maskvos nužygiuoti momentaliai ir keliom kryptim. Ar bent jau atsiimti iki ww2 Suomijos žemes. Juk caras to nežino garantuotai, kad veltusi į tokią avantiūrą. Beto Suomijoj bus, arba jau yra dislokuoti US kariai. Dar kitas dalykas, prieš ww2 gavo nuo suomių malkų tiek, kad mažai nepasirodė, ar dabar būtu kitaip?
Benediktas 2024-02-01 13:10
Kodėl daug kas galvoja, kad jei Rusija ikis koją į NATO teritoriją, tai bus karas iki galutines pergales? Mano manymu Rusija daug maziau rizikuoja, nei galetu pakenkti NATO. NATO uztenka neapginti dalelytes teritorijos, ir jau ji griuna kaip sistema. O jei istums rusus atgal tai jie nieko nepraras rusijos standartais - manau rusai jau sitam kare daug daugiau yra prarade per 2 metus. Nei galetu prarasti bandant okupuoti kokia dali Suomijos ar Estijos. Tai ji darytu ne del zemiu, o del bandymo sugriauti NATO. Jei NATO susgriuna, tada toliau gali virskinti kaimynus daug lenviau. Ir velgi viskas butu daroma ne del zemiu - o del valdzios islaikymo, visuomenes konsolidavimo. Visada reikia tureti Rusijai isoriniu gresmiu. Jei nera - pavaizduoti, kad tokios yra - isitraukti i karus. Tam NATO turi buti ginkluoti iki dantu ilgam laikui ir padidinti kariuomenes, kol Rusija ir Kinija netaps laisvomis šalimis. Tik su NATO pilnais sandeliais US ir ES, paleista karo industrija, užtikrinta pagalba Ukrainai bei tvirta valia - galima isvengti pasaulinio karo. O jei jis neisvengiamai kils - ji laimeti. Niekaip kitaip. Jei kazkas galvoja, kad galima laimeti atiduodant Ukrianos teritorijas, bet nedidinti karo pramones, kariuomeniu - tai arba kvailas arba dirba Rusijos, Kinijos naudai.
assa 2024-02-01 18:11
Ką reiškia Rusja mažiau rizikuoja? Tarkime suvalkų koridoriaus atakos atveju, ir su adekvačia NATO reakcija, tai tikėtina, prarastų Kaliningrado sritį, ir galimai Baltarusija. Būtų laikinai okupuotos teritorijos, o tada žiūrėk ir valdžia baltarusijoje pasikeistų, ir prisimintų, kad karaliaučius tik laikinai rusijai buvo perduotas administruoti. Nekalbant apie prekybos pilną embargą, plius nuburbulinus į dugną tuos jų tanklaivius, kur naftą vežą, išvis rauktųsi pajamos,ir pareitų pyzdakas.Čia tipo rusai neturi ką prarast? Atakos prieš NATO atveju, labai tikėtina kad prašiks Rusija pilnai ir be atominio karo.
Debesys 2024-02-02 08:05
Faktas, kad mažiau rizikuoja. Kad ir dėl Suvalkų koridoriaus, jei įžengtų, NATO atsakas būtų grąžinti ir išvaryti juos atgal, bet tikrai nedrįstų žengti į Kaliningradą ar Baltarusiją. Pažiūrėkit kiek laiko viduriavo dėl ruskyno branduolinio šantažo, kol pasiryžo ginklus tiekti. O čia jau į teritoriją įžengti tai tikrai jokiais būdais
assa 2024-02-02 08:56
Tai kaip tu įsivaizduoji tą suvalkų okupaciją? Užeina rusas į Lietuvą iš to pačio kaliningrado, iš ten šaudo artilerija, o Nato nešaudo atgal, nes ten rusijos šventos žemės, į kurias nevalia net akmenio mesti? Iš vis, man tas kaliningradas toks išpūstas baubas, aš į jį labiau žiūriu kaip į didelį katilą, kuriam lengva užblokuoti tiekimą. Rusų generolams spėčiau košmarai sapnuojasi, kaip reikia apginti kaliningradą manau jeigu rusas kažką darys, tai arba kokie žali žmogeliukai kokiam Daugpilį ar jo analoge, arba bus planuojama pilna pabaltyjo okupacija (jei gerai atmenu, buvo pas juos pratybos, kuomet ant Varšuvos atomine metė atgrasymui, o pabaltį okupavo). O tas suvalkų kolidorius, tai toks išpūstas burbulas.
Magnus 2024-02-02 10:29
Man įdomu kam tu dirbi? Nes juk negali būti toks kvailas..
HardAxe 2024-02-02 11:01
Gal jis naivus paauglys?