Štai kas liko iš naftos perdirbimo gamyklos (Video)  ()

Paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame sausio 31 d. naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Sankt Peterburge esančios Nevskio naftos perdirbimo gamyklos apšaudymo dronu padariniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti trečiadienio, sausio 31 d., naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Sankt Peterburge esančios Nevskio naftos perdirbimo gamyklos apšaudymo bepiločiu lėktuvu padariniai. Pasak The New Voice of Ukraine, šaltinių, ataka prieš gamyklą buvo Ukrainos Vyriausiosios žvalgybos valdybos darbas.

Vaizdo įrašą paskelbė Rusijos žiniasklaidos priemonė „Bumaga“.

Leidinys pažymėjo, kad vaizdo įrašą gavo iš anoniminio skaitytojo. Jie taip pat pranešė, kad vaizdo įraše užfiksuoti kadrai panašūs į anksčiau žiniasklaidoje ir „Telegram“ kanaluose skelbtas gamyklos sunaikinimo nuotraukas.

Vaizdo įrašą filmavęs vyras sako, kad „pusė bazės buvo susprogdinta“. Jis taip pat rodo sunaikintus pastatus, sunkvežimius ir tankus gamyklos teritorijoje.

Taip pat girdėti, kaip vyras kalba su kitais gamykloje esančiais žmonėmis. Jie daro prielaidą, kad sunaikinimas yra drono darbas. Jis priduria, kad atakos vietoje „viskas sunaikinta“. Vaizdo įrašo pabaigoje vyras sako, kad sunaikintoje „kamerų patalpoje" buvo žmonių, nors rusai tvirtino, kad aukų nebuvo.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(173)
(1)
(172)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: