„Zalužnas pasmerktas. Bus 2 generolų tandemas.“ Skelbia „planą B“. Zelenskis rengia štabo posėdį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-03 16:39
Zelenskis bijo, kas Zalužnas taps populiaresnis už jį. Kokia gėda. Garbės nedarantis žingsnis. Tai visai nesuderinama su laisva šalimi, demokratija. Tai nėra tas žingsnis, kurį turėtų daryti žmogus, išrinktas prezidentu. Nori nusodinti savo geriausią generolą karo metu. Tegu pasako priežastis, bus matyt ar jos turi racijos. Arba Zelenskis nori sustabdyti karą, atiduodant Putinui užgrobtas žemes, o Zalužnas nesutinka. Kuo toliau tuo labiau Zelenskis pradeda dirbti kaip naudingas Putinui.
Andraika 2024-02-04 08:22
T.lt triedžia kaip kad apie numirusį Xuilo prieš kelis mėnesius
cave_dweller 2024-02-05 11:25
Informacinėje erdvėje, kaip viena iš nesutarimų priežasčių sklando tokia info, kad Zelenskis buvo už Bachmuto išlaikymą bet kokia kaina, Zalužnas tam prieštaravo. Panaši situacija ir su Avdijivka. Spekuliuoti galima daug, bet mus pasiekia informacijos trupiniai ir informacinis triukšmas, iš kurių bendro vaizdo nesusidarysi. Rusija net neabejoju deda visas pastangas skaldant Ukrainą iš vidaus. Jei jau info iš Ukrainos, tai dar nereiškia, kad ji 100% patikima, netrūksta jiems savų naudingų idiotų kurie kursto nesantaiką. Kaip ten bebūtų, Zelenskis yra prezidentas, tuo pačiu ir vyriausias kariuomenės vadas, jis turi visas konstitucijoje numatytas galias inicijuoti pokyčius generaliniame štabe. Ar šiuo atveju motyvai pagrįsti ir teisingi, greičiausiai sužinosime ateityje, o dabar galime tik spėlioti, nebūtinai teisingai.
donatasv 2024-02-05 13:21
Rusiškoje propagandoje pasiklydai? Tai zelenskis šeimos narius kiša į valdžią, tai padeda išvogt biudžiatą, tai atiduot Ukrainą ruskiui nori. Zelenskį traktuoji kaip hitlerį paskutiniu metu. Viskas kas blogai tai zelesnkio darbas. Gal jau laikas atsipeikėti? Jei atsirado trintis tarp prezidento ir vieno iš kariuomenės vadų tai reiškiasi atėjo pokyčių laikas. Pagal visus kas pasisako šia tema zelenskis atleisdamas kariuomenės vadą susikuria sau konkurentą. Karas pastrigo nejuda iš vietos tai reiškiasi reikia keist taktiką.
Benediktas 2024-02-05 13:36
Ką reiškai atsirado trintis? Kas kaltas dėl tos trinties? Kad Zalužnas nelaimėjo karo? Kas kaltas, kad per visus kanalus triubavo apie busimą sekminga kontrapuolimą? Tikrai ne kariuomenė. Visi supranta, kad be ginklų, gali keisti taktiką kiek nori. Zaluzhnas išdėstė visą taktiką, ko reikia, kad būtų pasiekta pergalė - tolimuojo nuotolio raketos, lėktuvai ir dronai. Ir 500t mobilizacija bei savo pačių karo pramonė. Ir tai nėra Zalužno darbas. Vakarai patys pripazista, kad jie patys kalti, kad Ukrainai nepavyko kontrapuolimas, nes nedave lektuvu ir didelio kiekio ilgo nuotolio ATACAMS. Nedave apskritai daug technikos ir putino armija isikase. Juokinga, kai iš Zalužno bando padaryt atpirkimo ožį. Visi supranta kad atleidimo priežastys ne Zalužne. Gali kaltinti vakarus arba save, kai Reznikovo neatleido pusę metų, nors buvo irodyta korupcija maisto pirkime su ministro parašu, kas nesukele pasitikiejimo Ukrainos valdzia. Nušalinti Zaluzhna ir yra Rusijos tikslas. Galima sakyti, Zelenskis - yra paveiktas Rusijos.
donatasv 2024-02-05 15:02
Pažadai vakarams iš politikų parėjo ne be vadų palaiminimo. Ant bangos buvo visi ir kaltint vien zelenskį tai irgi perlenkta. Visiem šikna svilt pradėjo, tik zalužnas išlindo į viešumą ir pradėjo kratytis atsakomybės ko pasekoje visi šarai pradėjo riedėt į zelenskio daržą. Kai karo vadai pradeda kištis į politiką tai šūdas ir gaunasi. Nuomonės išsiskyrė ko pasekoje ir atsirado trintis. Zalužnas turėjo šansą pasirodyti suo tuo ką turi pavyko jam neblogai. Poslinkių fronte padaryt nepajėge į politiką kišasi nu ir gavo ko siekė. Lygiai kaip Arestovičius vaidino ekstrasensą kol buvo išspirtas lauk.
Benediktas 2024-02-05 15:19
Visi kurie kaltina Zalužną, turėtų pateikti argumentus. Zelenskis irgi. Pasakymai „Buvo galima geriau" arba „Reikia kažkokių permainų, šviežumo“ - ne argumentai. Zalužnas kratesi atsakomybes, kad negalejo be ATACAMS ir lektuvu uzimti tris gynybos linijas? Man visai kitas asmuo kratosi atsakomybės ir tuščioj vietoj nori atleisti žmogų.
donatasv 2024-02-05 16:04
Ginklų yra tiek kiek jų yra. Nepajėgi padaryt su tuo ką turi tu, padarys kitas. Taip buvo visada taip bus ir dabar. Ruskynas kiek jau vadų pakeitė kol atrado savo taktiką? Gynyboje zalužnas buvo nepakartojamas, puolimas užstrigo ir toliau stringa, negana to dar į politiką pradėjo lyst pujetęs, kad viskas gresia atleidimas. Čia gali rėkt kiek nori bus kaip Arestovičiui. Bet iš zelenskio daryti hitlerį. Nu pjauni grybą jau.
Benediktas 2024-02-05 16:10
Paiskink, kai be lektuvu, raketu ir tanku, su maziau zmoniu, pralaust ivirtintas kelias gynybos linijas su prieso gyvosios jegos ir technikos persvara, su uzminuotais laukais, po 4 minas kvadrate. Rusai generolus keite, nes jie visko turejo, nuo pat pradziu iki dabar, tik taktikos ir strategijos buvo blogos. Tai ir dabar kokia jų taktika? - užversti žmonėmis. Ukraina negali taip kariauti. Čia panašu į tiesiog žmogaus pašalinimą iš darbo dėl kitų priežaščių, jų nepasakant. Ne šiaip kažkokio žmogaus, o armijos generolo, kurio pagalba ir buvo sulaikytas kelis kartus stipresnis priešas.
HardAxe 2024-02-05 17:06
ar butum paaiskines kaip apsiginti su ta konfiguracija, kuri buvo karo pradzioje? nebuvo net stingeriu pakankamai, virs sostines skraide naikintuvai.
Benediktas 2024-02-05 17:17
Tai dabar ir reikia toliau gintis, o ne pulti. O Žalužnas ir buvo tas žmogus prie kurio tai pavyko. Plius buvo visuotinis žmonių susivienijimas. Zalužnas prieš puolimą liepė pakelti lėtuvus iš angarų, todėl lėktuvai išliko nesunaikinti. Yra ka keisti valdžioje - ministrus, ministrus pirminikus - kurie per du metus nieko nepadare, kad jau seniai valstybe butu perorientuota karinei pramonei.
donatasv 2024-02-05 18:43
Zelenskis sugebėjo suburt ne tik tautą bet ir visą pasaulį jei nes jis dar nežinia kaip viskas būtų. Čia kaip nori taip vartyk trintis atsirado tar jų ir jei nori kaltų ieškot tai daryk tai vakaruose. Varvino ganklų po truputį, dėl kėkvienos pozicijos atskiros ir ilgos diskusijos, su viskuom vėluota. Kai realiai buvo pareikalauta to kas buvo žadėta išsivartė, kad nėr rezultato ir visi nusiplovė rankas, apkaltindami Ukrainą, kad nepadarė to ko žadėjo.