„Bus didelė katastrofa.“ Ždanovas išsigandęs. Ką gali padaryti rusai (Video)  ()

Olego Ždanovo nuomonė apie gamyklos „Krymskij Titan“ sunaikinimo pasekmes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Olegas Ždanovas buvo paklaustas, ar Ukraina turi teisę pati sunaikinti gamyklą „Krymskij Titan“, nelaukdama, kol rusai tai padarys traukdamiesi. Karo eksperto atsakymas buvo teigiamas, tačiau kartu jis išsakė svarbius niuansus, kurie trukdytų tai padaryti: „Galime sunaikinti šią gamyklą, bet nesame idiotai, kad įvykdytume technogeninę katastrofą savo teritorijoje, o paskui šalintume jos pasekmes“.

Olego Ždanovo nuomonę apie gamyklos „Krymskij Titan“ sunaikinimo pasekmes galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paaiškino, kas grėstų Ukrainai susprogdinus gamyklą „Krymskij Titan“: „Labai sunku pasakyti, ar ji bus susprogdinta, ar ne, bet, bet kuriuo atveju, aš pasakysiu, kad tai bus technogeninė katastrofa ir niekas to neneigia. Žinoma, iškiltų pavojus ir civiliams, gyvenantiems šalia šios gamyklos“.

Kartu karo ekspertas atkreipė dėmesį į svarbų dalyką: „Šios medžiagos stabilumas yra labai mažas ir, mano nuomone, po kelių valandų ar net paros, ji jau nekels jokios grėsmės, išskyrus tas vietas, kur dar išliks chemikalų koncentracija (kažkokiose žemumose, daubose ar plyšiuose). Sustabdyti mūsų karius, jei jie pajudės, taip, gali, bet nieko daugiau“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(18)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: