[ŽT] JAV didelė sumaištis. Ką Carlsonas veikia Maskvoje? (Foto, video)  ()

Rusijos propagandos numylėtinis Tuckeris Carlsonas yra Maskvoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-05 [ŽT] JAV didelė sumaištis. Ką Carlsonas veikia Maskvoje? (Foto, video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Russkij dekadans“ skelbia įdomių detalių apie Tuckerio Carlsono atvykimą į Maskvą.

Rusijos propagandos numylėtinis Tuckeris Carlsonas yra Maskvoje. Vasario 4 d. amerikiečių žurnalistas buvo pastebėtas Didžiajame teatre, balete „Spartakas“. Anksčiau jis ne kartą yra sakęs, kad nori paimti interviu iš Putino, todėl jį akylai stebi JAV Nacionalinio saugumo agentūra. Regis, savo norą žurnalistas planuoja įgyvendinti jau labai greitai.

Prisiminkime, kad praėjusių metų balandį Carlsonas buvo atleistas iš „Fox News“ kanalo. Oficialių atleidimo priežasčių neskelbiama, tačiau Vakarų analitikai mano, kad jis nuėjo per toli kritikuodamas Bideną, liaupsindamas Putiną ir tyčiodamasis iš Zelenskio. Po atleidimo iš darbo Rusijos propagandistai žurnalistui pasiūlė dirbti Rusijoje.

Jungtinėse Valstijose žinia apie Karlsono atvykimą į Maskvą sukėlė didelę sumaištį. Interviu su Putinu demokratams prieš prezidento rinkimus gali būti nemaloni staigmena. O sprendžiant iš to, kad Carlsonas buvo įleistas į Rusiją, dėl jo atvykimo buvo susitarta su Kremliumi iš anksto. Taip pat kaip ir dėl interviu scenarijaus.

Ar jau reikia laukti atsakomojo Solovjovo vizito į JAV?

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(14)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: