Bepročiai... Ką daro rusai, pamatę Ukrainos dronus (Video)  ()

Jis kalbėjo apie keistą bepiločiais orlaiviais užfiksuotą rusų elgesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Terra“ padalinio karys Nikolajus Volochovas su šaukiniu „Abdulla“ pasidalijo įdomiomis akimirkomis iš fronto apie rusų reakciją į ukrainiečių dronus.

3-iosios atskirosios šturmo brigados „Terra“ nepilotuojamų sistemų bataliono vadas Nikolajus Volochovas interviu leidiniui „Ukrainska Pravda“ kalbėjo apie keistą rusų reakciją į bepiločius orlaivius, kurią matė savo akimis arba apie tai girdėjo.

„Buvo rotacija Bachmuto kryptimi. „Achmat“ sustojo, bent aš turėjau tokią informaciją.

Mūsų dronas skrenda, o jie (rusai - red.) filmuoja šį droną-kamikadzę. Buvo juokinga“, - prisiminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas. Be to, susijusių padalinių kariai matė, kaip okupantai bandė numušti droną lazda. Kartais rusai šaudo į orlaivius, sakė N. Volochovas.

 

Tada „Terra“ vadas davė patarimą visiems rusų kariams: „Jei matote ore droną, visi išlipkite, atsistokite arti vienas kito ir automatais pradėkite šaudyti į jį. Grupiniai taikiniai mums labai palankūs, nes efektyvumas didesnis. Taip palengvinsite mūsų darbą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: