„Skubiai reikia pauzės.“ Putinas ruošia pasiūlymą Ukrainai. Kas nutiko  (11)

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ir jo režimo retorika pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasikeitė Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ir jo režimo retorika dėl „specoperacijos“. Yra ženklų, kad jis nori Kyjivui ir Vakarams pasiūlyti naujas sąlygas karui įšaldyti.

Tokią nuomonę interviu „Živoj gvozd“ šaltiniui išsakė garsus Rusijos žurnalistas ir leidėjas Sergejus Parchomenko.

„Toks jausmas, kad jis brandina kažkokį pasiūlymą. Visai gali būti, kad tai kažkokia nauja formulė dėl tų pačių teritorijų ir jo užimtos fronto zonos likimo“, – sakė Parchomenko.

Parchomenko patikslino, kad V. Putinas nenori karo pabaigos, o tik atokvėpio. Pas jį susikaupė daug vidinių ir išorinių problemų, kurias jis norėtų ramiai išspręstų prieš pradėdamas naują agresijos prieš Ukrainą raundą.

„Putinas aiškiai nori derybų, jam skubiai reikia pauzės. Jam to reikia norint pergrupuoti pajėgas, organizuoti įvairių rūšių amunicijos gamybą, susitvarkyti su tolimesne mobilizacija. Kremlius akivaizdžiai nenori vykdyti dar vienos bangos, matyt, to ir nebus... Visai gali būti, kad iš jo išgirsime kažką panašaus“, – sakė rusų žurnalistas.

 

Jis daro prielaidą, kad toks pasiūlymas gali nuskambėti per skandalingą interviu, kurį Rusijos diktatorius davė amerikiečių tinklaraštininkui Trumpistui Tuckeriui Carlsonui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(41)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (11)

Susijusios žymos: