„Skubiai reikia pauzės.“ Putinas ruošia pasiūlymą Ukrainai. Kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-09 09:15
Nu jo, interviu tai buvo gana įdomus. Ir ten gali įsivaizduoti, kad jis kalba iš širdies, kad galbūt taip tikrai turėjo būti ir bla bla bla... Bet aš į visą tai žiūrėjau maždaug taip: vaidink auką ir visiems aiškink, kad nebuvo kito pasirinkimo. Ir paskaičius komentarus matau nemažai žmonių, kuriems visa tai prilipo. Tai taip ir veikia ta RU propaganda
Dannas3 2024-02-09 09:34
As ne negaisiu laiko, geriau paziuresiu, kokio nors protingesnio pokalbio analize. Tik idomu kalbejo ka nors apie krikscionisku vertybiu gynima?:)))
Dannas3 2024-02-09 09:34
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-09 09:57
Buvo paklaustas kaip jis kaip krikščionis gali žudyti kitus žmones. Sakė labai paprastai - kad apgintų savus
Magnus 2024-02-09 12:14
Beje, leisk paklausti ar gaišai savo tą brangų laiką žiūrėdamas: Netflix kūrybą -> Death to 2020 bei Coronavirus, Explained ?
Dannas3 2024-02-09 13:04
I pirma posto dali atsakymas yra tas, kad turiu labai maza tolerancija sudo malimui. Ar ir pvz tureciau ziuret janutienes laidas, kad susidaryciau nuomone? Siuo atveju,truputi perdejau, neziuresiu jokiu analiziu tikriausiai, nes dar niekur negirdejau, kad tas intervas butu kuo idomus. Del antro punkto,zinok man nuosirdziai ta covido tema yra mazai idomi ir tikrai neskyriau laiko nei youtubej nei tuo labiau netfilxe ziuret, nes yra daug daugiau dalyku, kurie man kur kas labiau patinka, pvz Istorija, astrofizika, geopolitika.
Magnus 2024-02-09 13:20
Palyginimas su Janutiene kiek netikęs. putinas visgi daugybę metų vadovavo vienai didžiausių bei galingiausių valstybių pasaulyje ir tikrai įeis į istoriją ir apie jį bus dar kalabama ateinačius 50metų.. Čia panašiai kaip nesiklausyti kokią nesąmonę hitleris skeidžia tuo metu ir nebandyti susidaryti savo nuomonės vietoj to jog tiesiog žydus į vagonus kišti, nes taip kažkas liepė. Ar iš kitos barikados pusės žiūrint, tiesiog ignoruoti hitlerio pasisakymus taip nesuprantant grėsmės bei motyvų. putinas gyvas tokiu pat metu kaip ir tu, žudo žmones tavo panosėje, o tu neturi 2val intervių paklausyti Okay, suklydau, dėl tavęs, gerai kad bent Netflix nežiūri ir poto nevaidini protingo pažiūrėjęs tas apgailėtinas mokumentaries.
Dannas3 2024-02-09 14:59
Carlsonas zinomas kaip visiskas sudzius, be morales ir t.t. del to tas palygimas su janutiene. Is anksto buvo galima nuspeta, kokio lygio pokalbis bus. Kalbintu koks pvz Piers Morgan su malonumu buciau paziurejes. Dabar neziuret toks ir principo reikalas, nebent del moksliniu tikslu. Tik kad abejoju ar ka naujo suzinociau.
donatasv 2024-02-09 15:15
Išklausė putkino nuomonę kuri parodė, kad ruskyno įtakos silpsta dėl jų visos idealogijos. Tik ruskynas su tuom susitaikyti nenori tai nagais ir dantims bando tai išlaikyti. Pašnekesys silpnas, labai silpnas net nebuvo bandoma pateikt rimtų argumentų į putino nesąmones. Galima sakyt žurnalistą suvystė putkinas dėl prasto pasiruošimo.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-09 17:27
Jeigu lyginti Styvo interviu su Batka ir Carlsono su Putka, tai pastarasis labiau priminė pasaką, o ne interviu Asmeniškai apie tą Carlsoną nelabai ką buvau girdėjęs, veidas matyt, bet tik tiek. Bet kokiu atveju buvo įdomu pažiūrėti tą pokalbį. O kodėl apskritai tą žiūrėti? Asmeniškai aš net tos RU propogandos laidų nesu pilnai matęs (vieną kitą ištrauką). Tarp RU propogandos ir pastarojo interviu yra didelis skirtumas. Man pvz. labai nepatinka, kai tokiuose pokalbiuose yra "klykiama": kai vieni kitus pertraukinėja, rėkia, putojasi, nerodo pagarbos (kas liečia ir pagarbą žiūrovui). Tai "klyksmas" yra budulių reikalas. Geriau jau eitų muštis, tai bent pamatytume ant kiek stiprus charakteris iš tiesų Tai vis gi tokios info savo galvoje kas ir kaip ten vyksta turiu gana mažai. Tad pažiūrėti verta vien todėl, kad tos info atsirastų daugiau. Aš dažnai įsisavinęs tokią informaciją jaučiuosi tarsi užpildęs kažką tokio svarbaus... Ir neretai atrodo, kad buvo atskleista . Ne kartą gyvenime esu ant to pasimovęs, todėl šiandien jau žinau, kad tam tikrą laiko momentą turiu leisti tai informacijai susigulėti, užuot ėmus drastiškai keisti savo ilgametį požiūrį. Manau, kad daug žmonių turi tokią "bėdą". Po tuo interviu paskaičius komentarus, būtent tą ir mačiau - kai kurie susižavėjo Putinu, "suprato" JAV apgaulę ir t.t... Turbūt ir sukčiai tą supranta, tad tuo ir naudojasi tiek primesdami savo vertybes, tiek išviliodami pinigus. Tad apibendrinant "ar verta", tai veikiausia taip, nes tai susiję tiek su savęs, tiek su pasaulio pažinimu. O ar skirsi tam laiko ir kas nuo to pasikeis, tai jau tavo asmeninis reikalas.
Magnus 2024-02-09 17:52
Viskas verta ir tuo pačiu neverta žiūrėti bei analizuoti. Bet jei jau esi pasiruošęs išsakyti nuomonę apie Manchester United futbolo komandą, tai bent malonėk pažiūrėti bent keletą varžybų. O jei jau pasiruošęs išreikšti kategorišką nuomononę ir vadinti kitus debilais, tai privalai peržiūrėti ne vieno sezono varžybas, bei žinoti apie trenerius, žaidėjus bei vadovus. Tačiau paskutiniu metu, įskaitant ir šį forumą, matosi pilna begalvių kurie pasižiūri vieną Netflix propogandą ir vaizduoja visažinius. Jei jau nesiruoši žiūrėti tokių interviu, tai taip ir sakyk: "aš nieko apie putiną ar apie karą nežinau ir negaliu komentuoti, man neįdomu" bet ne..