[ŽT] „Putinas ką tik mirė. Ar tai „juodoji gulbė“ ar ne „juodoji“? Kas vyksta (Video)  ()

„Juodoji gulbė“ gali atskristi visai iš kitos pusės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žmogaus teisių aktyvistas Markas Feiginas mano, kad grėsmė Rusijos prezidento Vladimiro Putino gyvybei gali kilti iš Vakarų ir Ukrainos.

„Nematau pavojaus Putino vidiniame rate. Aš to nematau. Ne rusai pašalins Putiną“, – interviu „Fabrika novin“ sakė Markas Feiginas.

Žurnalistė patikslino: „Ar nematot „Juodosios gulbės“?

Žmogaus teisių aktyvistas į tai atsakė: „Juodoji gulbė“ gali atskristi visai iš kitos pusės. Pavyzdžiui, Putinas ką tik mirė. Ar tai „juodoji gulbė“ ar ne „juodoji“?

„Juodosios gulbės“ skris iš ten, kur aparatas nevaldo situacijos. Tai gali būti išoriniai veiksniai iš Vakarų. Tai gali būti iš Ukrainos: paims ukrainiečiai ir gribštels Putiną. Arba nutiks įvykiai, į kuriuos jie nežinos, kaip reaguoti. Jų numatyti neįmanoma: štai todėl jos ir yra „juodosios gulbės“, – savo požiūrį išsakė Rusijos opozicionierius.

 

Markas Feiginas paaiškino, kodėl Putino nepašalins rusai: „Dar kartą pabrėžiu, kad sunku įsivaizduoti, kad Putino aplinkoje staiga pasikartotų tai, ką bandė Prigožinas. Prigožinas parodė, kaip tai beprasmiška, jis buvo nužudytas, tad kam tai kartoti? Kad ką pasiektų?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(29)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: