„Tai buvo didelė Gromovo ir Peskovo klaida.“ Kas nutiko per interviu su Putinu (Video, Foto)  ()

„Tai buvo spąstai Putinui. Medinskis šitaip nepasielgtų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-11 „Tai buvo didelė Gromovo ir Peskovo klaida.“ Kas nutiko per interviu su Putinu (Video, Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas davė interviu amerikiečių žurnalistui Tuckeriui Carlsonui.

Rusijos „Telegram“ kanalai pranešė, kad interviu su Carlsonu ir pats Carlsonas Putinui nepatiko, o ir pats interviu laikomas nesėkmingu:

„Kovalčukų klanas aštriai kritikuoja interviu su amerikiečių žurnalistu Carlsonu idėją. Jie sako, kad problema yra nepasirengimas interviu rengimui – tai buvo Gromovo ir Peskovo klaida. Tai buvo visiškas žlugimas. Putinas turėjo kalbėti apie konservatyvias vertybes, konservatorių sąjungos kūrimą, ir judėjimą į priekį, bet vietoj to jis pasinėrė į istoriją ir banalybes apie Ukrainą. Neigiamą vaidmenį čia suvaidino ir Naryškinas, kuris tariamai pasėjo idėjas su Bohdano Chmelnickio dokumentais ir nesąmones su Lenkija. Tai buvo spąstai Putinui. Medinskis šitaip nepasielgtų.“

Remiantis pranešimais, V. Putinui nepatiko Tuckeris Carlsonas – „snobas ir naudingas idiotas, kuris gavo prasmingą honorarą, bet yra tinginys ir stokojo kūrybiškumo“. Kovalčukų klanas mano, kad buvo galima pasirodyti geriau, tačiau šansas buvo prarastas.“ Kremliuje kyla skundų banga.

Apie tai rašo soc. tinklo „X“ paskyroje @Gerashchenko_en Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(5)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: