„Ne, neginčiau. Skatinčiau Rusiją daryti, ką tik nori.“ Trumpas grasina NATO šalims. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-11 12:36
Rusija tada turės pradėti pulti nuo Ispanijos, nes Baltijos valstybės ir Lenkai investuoja daugiau nei 2 proc. Ar mus JAV negins todėl, kad Ispanai per mažai investuoja?
Dannas3 2024-02-11 15:01
Kazkaip sunku su juo nesutikti siuo atveju,tik idomu kiek cia itakos turi ginklu lobizmas, ar kiek noras nusimuilint nuo nato.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-11 18:11
Turiu įtarimą, kad JAV generolai to debilo net neklausytų ir darytų tai kas yra būtina pagal teisinius įsipareigojimus.
Treisonas 2024-02-11 19:18
Na bet kvanką iš dalies teisus, ar gi ne? Vykstą karas, o Europą vis dar miegą, tikėdami tuo kad jų tai neliečia, gal po šių žodžių atsibus, tos valstybės, kurios vis dar miegą. Kita vertus, tai nebūtinai noras peikti valstybes kurios mažai investuoją, o galimybė, kad USA vadovaujama Trumpo nori būti visiškai atsiribojusi ir tiesiog išeiti iš NATO turint tam priežastį, arba tiesiog rasti tam priežastį. Aišku tai gali būti ir populizmas, nes JAV turi degeneratų, kuriems skambios frazės ir pasisakymai yra aukščiausia tiesa, todėl jie puls balsuoti už tą asmenį. Įdomu, kaip reguotų į kitus rinkėjus, jeigu jie pradėtų skleisti hitleriškas kalbas, USA super power, we are number one and so on.. Politikams svarbu ne žmogus, o jo balsas, bent jau kol nėra diktatūros. Šiaip ar taip mes turime kažką keisti pas savę, turime stiprinti rytų bloką, galbūt bent Lenkijai leisti turėti atominį ginklą, nes žmonės nepasimokė, ar 20 amžius ar 21 iš esmės skirtumas tik toks kad dabar dar daugiau politikos, o mirštą paprasti žmonės.