[ŽT] Rusijoje nori atšvęsti karo pradžią. Neįtikėtina, ką planuoja daryti  ()

Deputatė mano, kad tokios priemonės padidins patriotinio ugdymo lygį ir padės atsispirti Vakarų informaciniam spaudimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūma pasiūlė švęsti „specialiosios karinės operacijos pradžią“ visose Rusijos mokyklose.

Su tokia iniciatyva į švietimo ministrą kreipėsi „Teisingosios Rusijos“ deputatė Jana Lantratova. Pagal jos sumanymą, vasario 24 dieną moksleiviams bus pasakojama apie „specialiosios karinės operacijos“ pradžios ir eigos priežastis, o „herojišku pavyzdžiu“ pasidalinsiantys kariai bus pakviesti į mokyklas pokalbiui.

Mokyklose, kur „specialiosios karinės operacijos“ dalyvių pasikviesti negalima, siūloma tiesiog parodyti keletą demonstracinių filmukų.

Deputatė mano, kad tokios priemonės padidins patriotinio ugdymo lygį ir padės atsispirti Vakarų informaciniam spaudimui. Siūlymas išsiųstas Švietimo ministerijai, kuri turėtų apsvarstyti „specialiosios karinės operacijos pradžios“ šventimo galimybę ir pateikti poziciją šiuo klausimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(17)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: