„Atskrido „juodoji gulbė“ Donaldas Trumpas...“ Kas vyksta (Video)  ()

„Atrodo, kad jie planuoja jau šiemet pakeisti karo bangą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pakeitė savo strategiją ir, pasinaudodama pagalbos Ukrainai stoka iš JAV,  planuoja baigti karą iki 2024 m. Tai per „Radio NV“ sakė karo ir politikos analitikas, buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenij Dikij.

Atskrido ši „juodoji gulbė“ Donaldas Trumpas ir padarė tai, ko Rusija galėjo tikėtis iš jo tik tapus jam prezidentu. O jis, net nebūdamas prezidentu, nutraukė mums tiekimą“, – pažymėjo Dikij.

Jo nuomone, prieš keletą mėnesių Rusijos Federacija planavo išsilaikyti iki 2025-ųjų, kai į valdžią JAV ateis Donaldas Trumpas, Maskva norėjo tam laikui įšaldyti konfliktą. Tačiau buvęs prezidentas padeda Kremliui įgyvendinti tikslus jau dabar, net nevadovaujant Baltiesiems rūmams.

„Dabar jie griebia šią galimybę. Atrodo, kad jie planuoja jau šiemet pakeisti karo bangą. Ir, galbūt, net laimėti šiemet“, – sako Dikij.

 

Pasak eksperto, Kremliaus planai pagaliau paaiškės po Rusijos Federacijos prezidento rinkimų.

„Manau, kad po to pamatysime naują didžiulę mobilizacijos bangą, panašią į tą, kurią jie įvykdė 2022 metų rudenį. Na, tai bus tas signalas. Kai tik jie pradės didelę mobilizacijos bangą, tai reikš, kad jie nelauks 2025-ųjų, jie norės mus spausti čia ir dabar, nes Trumpas jiems sukūrė tokią galimybę“, – reziumavo Dikij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(42)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: