[ŽT] „Mes ten jiems viską pastatėme, o jie, niekšai...“ Propagandistas paaiškino, kodėl Rusija nemėgsta savo kaimynų (Video)  ()

„Nežmonės iš Baltijos šalių ir ta „čiuchonija“ Suomija staiga nusprendė, kad gali užpulti Rusiją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Jurijus Jevičius, ne tik dalyvavęs kare prieš Ukrainą, bet net kankinęs pagrobtus Ukrainos gynėjus, teigė, kad visos kaimyninės šalys – Baltijos šalys, Moldova, Azerbaidžanas, Armėnija, Rumunija ir kt. nekenčia jo šalies ir visos „susimokė“ prieš rusus.

Atitinkamas vaizdo įrašas su propagandisto pareiškimu buvo paskelbtas „Telegram“ kanale „Butusov plius“.

„Nežmonės iš Baltijos šalių ir ta „čiuchonija“ Suomija staiga nusprendė, kad gali užpulti Rusiją. Taip, jie mus užpuolė – „sužvėrėjusi čiuchna“, kitaip jų pavadinti negaliu – šitų erodų. Jie niekada neturėjo savo valstybingumo. Vėliau gavo valstybingumą iš didžiosios Rusijos rankų. Gavo savo kalbą, raštą... Mes ten jiems viską pastatėme, o jie, niekšai... sukilo prieš rusų tautą. Nesvarbu, ar „šprotai“, ar „čiuchna“, ar „mamaližnikai-rumunai“ – jie visi susimokė prieš mus“, – propagandistas Jevičius paaiškino ką mano apie Rusijos kaimynus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(50)
(-47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: