„Belgorode, pasiruošk, mes ateiname.“ „Rusijos laisvė“ kovotojai skelbia kerštą Kremliui (Video)  ()

Kovotojai teigia, kad Ukrainos gynybos metu Charkivo sritis tapo jų antraisiais namais ir jie negali ramiai žiūrėti, kaip Putino armija naikina regioną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legiono „Rusijos laisvė“ kovotojai, kovojantys su Rusijos Federacija Ukrainos pusėje, paskelbė apie naujus reidus Belgorodo srityje.

„Ukrainos gynybos ir kovos Charkivo srityje metu šis regionas tapo antraisiais mūsų namais. Štai kodėl negalime žiūrėti, kaip Putino okupacinė armija nuo žemės paviršiaus šluoja Charkivo srities apgyvendintas teritorijas ir regiono centrą. Legionas netylės. Jau turime pakankamai resursų, kad galėtume tinkamai reaguoti į visus Putino šunis, kurie paleidžia raketas į civilius Ukrainos gyventojus. Nuo šiol kiekvienas jūsų smūgis Charkivui turės įvairių pasekmių“, – sakoma pranešime.

„Rusijos laisvė“ kovotojai pažymėjo, kad gerai pažįsta vietoves ir Charkivo, ir Belgorodo srityse, todėl ten lankysis ir toliau.

 

„Putinas pavertė Belgorodą ir regioną karo zona. Mes tai sutvarkysime ir demilitarizuosime visą Belgorodo srities pasienio regioną, kad civiliai galėtų ramiai miegoti. Belgorode turime šeimas ir draugus, todėl norime, kad jie būtų saugūs. Kuo ilgiau tęsis karas, tuo daugiau smūgių kris į miegantį, taikų Charkivą – tuo greičiau ir giliau karas persikels į Rusijos teritoriją“, – sako „legionieriai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(3)
(187)

Komentarai ()