Rusų karinė pramonė užsimojo kurti gigantišką tankų gabenimo lėktuvą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niko 2015-03-25 00:24
Nenorėčiau būti pilotas to lėktuvo, nes jei ir sugebėtų pagaminti (ir durnam aišku, kad ne), vėl tas lėktuvas smigtų žemyn jau per pirmą bandomąjį skrydį.
sabotan 2015-03-25 07:38
As suta suprantu . As sakau , kad si lektuva statyti yra apsurdiska kai ir statyti lektuvnesius rusijai.
sub 2015-03-25 09:45
Arns teisingai rašo apie taui, kad Rusijai nereikia lėktuvnešių. Įtakos zona Rusijojai yra Europa, Artimieji Rytai, Buvusios slavų tautos. JAv yra taip sakant apsupti vandenynų, taigi norint pasiekti reikiamą zoną, kad ir įtakos zoną, reikia lėktuvnešių, na nebent išskyrus jeigu jų interesai yra Pietų Amerikoje. Vistiek, šie Arns žodžiai, nekeičia to, kad šis projektas eilinį kartą pradedamas kaip "net analogov v mire" ir bus daromas "s pomosciu kuvaldi o kovo ta materi".
daynewss 2015-03-25 12:26
Bus kaip su Buran (tiksliau Shuttle) - sukurs (nukopijuos) vieną, vieną kartą pakels ir grožesis visą likusį gyvenimą. Durniai
Splius 2015-03-25 17:50
Uztenka paziureti si video jog suprastum kokias "technologijas" raseja gamina. https://www.youtube.com/watch?v=o2MXAfKRw7U
Arns 2015-03-25 20:09
Jo,puikus esi inžinierius, panašiai atrodo, reiškia nukopijuota. "Buran" turėjo krūvą kitokių sprendimų nei "Shuttle", o bet koks dabartinių technologijų galintis grįžti į atmosferą kosminis laivas bus panašus, nes a) fizikos dėsniai skridimui nesikeičia b) kol kas geresnės apsaugos nuo milžiniškos temperatūros kertant atmosferą niekas neišrado. "Buran" deja atsidūrė netinkamu laiku netinkamoje vietoje. Griūnant TSRS buvo per brangu tęsti šią programą. Iš vis, Roskosmos normalesnį finansavimą pradėjo vėl gauti tik nuo 2006 m. taigi net norint nebuvo galima tęsti programos, nes iki to laiko dėl mažo finansavimo/netvarkos/pasikeitusių valstybių sienų. Galiausiai būtent dėl kainos ir amerikiečiai atsisakė "Shuttle", nors nepatyrė tokio nuosmukio kaip rusai.