[Žinios trumpai] Rusijos „TikTok“ žvaigždė parodo, kaip valdyti šarvuotį: sulaukė kritikos (Video)  (1)

Karas tarp Ukrainos ir Rusijos įsibėgėja. Rusijos tankai, sunkvežimiai ir kariai atsiduria socialinėje žiniasklaidoje. Dabar išplito dar vienas vaizdo įrašas, kuriame Rusijos „TikTok“ žvaigždė Nastya Tuman parodo, kaip valdyti šarvuotį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Instagram“ ir „TikTok“ tinkle pasidalintame vaizdo įraše matyti, kad Rusijos „TikTok“ žvaigždė Nastya Tuman yra šarvuotyje.  Ji moko užvesti ir valdyti šią transporto priemonę, kurią Rusijos kariai tariamai paliko.

Tuman patarė savo sekėjams išsaugoti vaizdo įrašą, „kad jo nepamestų“ ir prisiminti, kaip elgtis, jei atsidurtų panašioje situacijoje.

 

 

 

 

Rusijos influencerė turi beveik milijoną sekėjų tiek „Instagram“, tiek „TikTok“, o aptariamas įrašas turi 36 000 paspaudimų „patinka“.

Tuman dėl šio įrašo sulaukė kritikos socialinėje žiniasklaidoje, tačiau ji teisinasi, kad vaizdo įrašas buvo įrašytas kaip parodija, o ne siekiant paskatinti konfliktą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(2)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: