[Žinios trumpai] D. Trumpas įvardijo, kodėl V. Putinas įsiveržė į Ukrainą: štai kaip jis apibūdino Putiną

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2022-03-17 13:42
Šita dainelė, kad "tik nereikia spausti Vovačkos" jau daug kartų girdėta.
conjurer 2022-03-17 14:18
Panašu kad trumpas nieko prieš, kad putka atstatinėtų sovietų sąjungą. Ir panašu kad jo fanai yra tokie durni kaip rusai palaikantys putiną. Ir panašu kad jie labai panašų bullshitą skiedžia, tuo pačiu laiku. Checkmate trumptards!
kukulis4 2022-03-17 14:23
Panasu. Ir as galiu suprast amerikonus, katriem europa - toli ir px, o apie tokias salis kaip LT/EE/LV/UA/PL jie net nera girdeje, arba geriausiu atveju galvoja, kad cia kazkokie Europos miestai. Nelabai suprantu musu vietiniu, ypac rytu europieciu simpatiju Trumpui.
conjurer 2022-03-17 14:32
Turbūt tucker carson, kuris viešai palaiko rusijos invaziją savo fox laidose, fanai. Taip pat manau kad fb dėl to kaltas. Jo algoritmai suskaldė žmones pagal jų politinius polinkius į grupes. Kompiuteriniams algoritmams nėra sunku atrinkti žmones kuriuos galima pripratinti pamėgti trumpą, ir iš jų burbulų pašalinti žmones su kritiniu mąstymu.
Benediktas 2022-03-17 15:53
Tikiuosiu Trumpa pasodins arba uzdraus kandidatuot ir nereikes daugiau apie ji nieko girdeti.
iPienius 2022-03-17 17:49
gerai, kad supranti CNN ir kitos purvasklaidos propoganda. Trumpas Rytu Europai labai blogas, nes Nato salim liepe pasitempt ir gynybai skirt 2%, o anksciau visiem gynyba buvo px. iki Trumpo kadencijos Putinas butu kiaurai ejas per Europa net ir su savo niekam tikusia kariuomene. susirask skaicius Nato valstybiu skiriamus pinigus iki 2016 ir veliau. skirtumas bus akivaizdus. bet vistiek visi zinom, kad Trumpas yra idiotas, nes purvasklaida taip liepia sakyt. kodel nei vienas nesakot, kad Bidenas yra Putino draugelis? dar pries naujus metus Bidenas sake, kad jei bus maza invazija i UA, tai gal net nebus sankciju. vakar net pavadino karo nusikalteliu, tai reiskia, kad tada negalima vadint draugeliu, nes draugelis bus Trumpas, kuris Nord Stream 2 dusino sankcijom, bet kazkodel Bidenas jas iskart panaikino...
conjurer 2022-03-17 18:23
Taip, gink ir toliau žmogų, kuris pradėjo JAV įvedinėti interneto cenzūrą, atsisakė orientuoti valstybę į žalesnę energetiką, nes jo draugeliams tai neparanku, bandė nuversti JAV valdžią, kai baigėsi jo kadencija, ir netyčia su savo nesibaigiančiu kliedėjimu padarė kelis naudingus dalykus europai. Nežinau iš kur pats pasigavai šitą asmenybės kultą, bet žinok to nesiskiri nuo kitų trumptardų savo pasisakymais.
eXpo 2022-03-18 20:59
Tu galvoji kad jis pasitempt gynyboje ragino del to kad labai parupo europos gynyba? ne gynyba jam parupo , o tik iki tol buvusios jav islaidos eurpoje. Ir kaip tikras rusu propogandistas esi tarp tu kurie skaldo ta pacia istorija "rusai butu eje ir nueje, per valanda lietuva, per penkias valandas europa" . Nei tu zinai ar taip butu, nei as zinau , nei kazkas kitas zino. Netgi JAV specialistai pries kara ukrainoje prognozavo kad rusai ukraina paimtu per kelias dienas. Bet jau ima tris savaites. Taip kad tie prorusiski kliedesiai apie keliu dienu karus yra, buvo ir bus tik prorusiskiems pusgalviams