[Žinios trumpai] D. Trumpas įvardijo, kodėl V. Putinas įsiveržė į Ukrainą: štai kaip jis apibūdino Putiną  (8)

Jis mano, kad karas niekada nebūtų prasidėjęs, jei jis vis dar būtų Baltuosiuose rūmuose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-17 [Žinios trumpai] D. Trumpas įvardijo, kodėl V. Putinas įsiveržė į Ukrainą: štai kaip jis apibūdino Putiną  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldas Trumpas palaikė glaudžius ryšius su Vladimiru Putinu jam einant JAV prezidento pareigas, o amerikietis netgi pavadino Rusijos prezidentą draugu, tačiau dabar jis atskleidė, kodėl Putinas įsiveržė į Ukrainą.

Trumpas buvo griežtai kritikuojamas dėl jo viešo žavėjimosi Putinu, tačiau atrodo, kad jam tai visai nerūpi tol, kol jo rėmėjų bazė ir toliau giria kiekvieną jo žingsnį.

„Jis nori atstatyti Sovietų Sąjungą. Putinas nori atstatyti šalį tokią, kokia ji buvo anksčiau“, – D. Trumpas sakė radijo interviu su Jeanine Pirro kanalui „Fox News“.

 

Trumpas ir toliau apibūdino Putiną kaip asmenį, turintį didelį ego, kuris darys „neapsakomus dalykus“, jei ir toliau jausis įspraustas į kampą, esant stipriam Ukrainos pasipriešinimui ir Vakarų sankcijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(32)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (8)

Susijusios žymos: