[Žinios trumpai] Rusijos „specnazo“ kariai nebevykdo įsakymų: prasidėjo konfliktai Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybėje  (4)

Pulkininkas Bushuevas konfliktavo su vadovybe ir atsisakė siųsti savo pavaldinius į kovos zoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl didelių RF ginkluotųjų pajėgų Pskovo specialiųjų pajėgų brigados nuostolių Charkovo kryptimi brigados vadas pulkininkas Bushuevas atsisakė vykdyti įsakymą tęsti operaciją ir konfliktavo su karinių pajėgų vadovybe. Šiuo metu pulkininkas Bushuevas nušalintas nuo pareigų.

Tai pranešė Gynybos reformų centro vadovas, tarpžinybinės kovos su hibridinėmis grėsmėmis platformos, veikiančios Ukrainos ir NATO bendradarbiavimo rėmuose, koordinatorius Oleksandras Daniliukas, remdamasis Ukrainos žvalgybos duomenimis savo Facebook puslapyje.

„Ukrainos žvalgybos duomenimis, antrojoje atskiroje RF ginkluotųjų pajėgų specialiųjų pajėgų brigadoje (Pskove) dėl kovų Charkovo kryptimi žuvo daugiau nei 30 žmonių, 26 buvo sužeisti, daugiau nei 50 dingo be žinios, 7 pasidavė“, – sakė jis.

„Brigados vadas pulkininkas Bushuevas konfliktavo su 20-osios armijos ir Vakarų karinės apygardos vadovybe ir atsisakė siųsti savo pavaldinius į kovos zoną. Dėl to jis buvo nušalintas nuo įsipareigojimų vykdymo“, - sakė RK vadovas.

 

„2022 m. kovo 15 d. RF ginkluotųjų pajėgų (Stepovojaus) 22-ojoje atskiroje specialiųjų pajėgų brigadoje 8 kariai žuvo ir 8 buvo sužeisti dėl artilerijos smūgio jų vadavietėje“, – reziumavo Aleksandras Daniliukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(3)
(113)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: