[Žinios trumpai] Ukrainoje mūšiai gali patekti į aklavietę, tačiau Ukrainai tai bus labai pražūtinga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-21 10:27
apatija, susitaikymas, ir noro kariauti nebuvimas yra vakaruose, vietoj galios parodymo ir RU nugesinimo renkamasi dručkio mėmėms vaidmuo normalių ginklų neduodama, normalių sankcijų neįvedama tiesiog laukia kol UA bus nukankinta, pasiduos ar paskelbs jai visiškai nenaudingas paliaubas, o toliau visi subėgs pas putka pasimėgauti sukauptais naftos ir dujų doleriais šiuo metu būtent taip klostosi situacija, gal US pagaliau atmerks abi akis, nes kolkas atverkusi tik vienos pusę
Benediktas 2022-03-21 10:52
Niekas nenori kariauti, net ir rusai. Kas nori kariauti - tai tik Putinas. Jis galvoja, kaip jam išlaikyti valdžią. Paprastiems žmonėms nereikia karo, nei Rusijoje, nei vakaruose. Kad internete rašinėja - tai nieko nereiškia. Kad TV propogandistai nori karo - taip pat yra tik Putino šou dalis.
Nerkus 2022-03-21 11:51
Šiaip dar beveik jokia sankcija neįsigaliojo. SWIFT atjungs kovo 26. O jau viskas griūna. Kompanijos išeina iš rusijos ne dėl kažkokių sankcijų, o dėl žmonių spaudimo. Ekonomika ne elektra, neišjungsi iškart. Yra inercija ir viskas vyks po truputi. Dėl normalių ginklų tai niekas nežino ką ten Ukraina gauna. Negi galvojat, kad Ukraina paskelbs sąrašus kas kiek ir ko davė. Man keista, kad dabar pradėjo kalbėti apie S300 sistemų perdavimą ukrainai ir kaip tik pradėjo numušinėti rusų lėktuvus ir malūnsparnius. Gal jau tos sistemos Ukrainoje. Taip pat visai nereiškia, kad ir Lenkų ar Slovakų naikintuvai neskraido Ukrainos danguje. Dar tokią mintį girdėjau, kad JAV kariuomenės vadovybė gali labai norėti panaudoti F35 realaus karo sąlygomis. Parduos ukrainai pora F35 po 1$, suras JAV kokius pilotus savanorius ir išbandys lėktuvus. Ir išvis niekas nežinos kokie ten "ateities" naudojami ar išbandomi realiomis sąlygomis. Čia ne afganistanas, kur reikia kokį teroristą su mosino karabinu surasti, prieš tokį nereikia naujausių ginklų. Ukraina perėmė naujausias TOR raketines sistemas. Nemanau, kad jas iškart puolė naudoti. Pirmą sistemą turbūt išgabeno į užsienį, kad viską išnagrinėtų ne karo sąlygomis. Turbūt su tomis sistemomis buvo paimta ir 'savas-svetimas' nustatymo sistema.
Dannas3 2022-03-21 12:52
Deja, bet atrodo, kad yra kitaip. Galim pykt ant ju, bet nujauciu jei butume rusu vietoj, situacija butu tokia pat. Tiesiog brainwashinimas at his best. Toks uzburtas ratas gaunasi. Pykstam ant putino, pykstam ant ju visuomenes, kad tokiems leidzia islikti valdzioje, bet realiai reikia dekot propagandai ir mediai. Kur opozicijos nera, kur pagrindinis brainwashinimo itaisas tai yra tv rodo tik viena tiesa, jie turi ka turi. Ir esu isitikines, jog jei panasiai atsitiktu pas mus, mes irgi butume isplauti. Vengrijos pavyzdys, kuo puikiausiai ta irodo. Isidedi nacionalime tv i savo kisene ir job done beveik.
Balkis 2022-03-21 20:56
dėl ginklų dalis tiesos yra, tačiau, jei RU nešūkauja, vadinasi arba ir jie nežino (nemanau, kad nežino) arba iš tikro nieko UA neduoda, nes jei vyktų kokie slapti susitarimai ir keliautų rimti ginklai RU rėktų pilna gekle ir atomą minėtų su kiekvienu nusiperdimu, taip, kad dėl ginklų apie, kuriuos nežino niekas didelis klaustukas dėl sankicijų visiška pakazucha, kol nenuims naftos apie sankcijos nėra reikalo net kalbėti. Visos kitos sankcijos nereikšmingos na ok, gal centrinio banko 300 mlrd įšaldymas kiek pyst'elėjo, bet ir tai minkšta priemonė, nes pinigai ateis su nafta. Net nuo SWIFTO neatjungė, nes neitų už dujas atsiskaityti, o taip jūsų mylimas bėgimas kompanijų iš RU pakazucha, kurios dar neteko matyti, nes jie nebėga, jie tik laikinai sustabdo darbą kol įsigalios paliabos, net darbuotojų neatleidžia. Jei jūs patikėjote kad tos sankicijos rimtai veikia, esate labai naivūs. Kas suveiktų, tai totalus embargas visose srityse, būtų gerai, kad ir kinija prisijungtų, ko niekada nebus. Taigi, baikime svaigti apie sankcijų mirtiną poveikį, nes jos daugiau veikia mūsų galveles teliko ir portalų dėka, nei rėžimą. Juokinga net.
Benediktas 2022-03-21 21:14
Pažiūrėsim, ką kalbėsi po poros mėn. Aišku, jei atominių nelaidys iki to laiko.
HardAxe 2022-03-21 21:50
turim vieną buhalterį jau amžinybę. Dabar dar naftos pakazucha atsirado.