[Žinios trumpai] Dnipro miestas paruošė specialią dovaną čečėnams, jei jie vėl pasirodys Ukrainoje: musulmonams tai baisiau už pačią mirtį  ()

Dnipro mero pavaduotojas kalbėjo apie neįprastą sprendimą susidoroti su įsibrovėliais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-22 [Žinios trumpai] Dnipro miestas paruošė specialią dovaną čečėnams, jei jie vėl pasirodys Ukrainoje: musulmonams tai baisiau už pačią mirtį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kadyroviečiai“ (čečėnų smogikų pravardė, pagal jų vadą Ramzaną Kadyrovą), kurie bus nužudyti Dniepropetrovsko srityje, bus palaidoti įvynioti į kiaulių odą.

Apie tai rašė Dnipro mero pavaduotojas Michailas Lysenko: „Visi Dnepropetrovsko srities teritorijoje nužudyti „kadiroviečiai“ bus apvynioti kiaulių oda ir užkasti. Ačiū, miesto mėsos kombinatui. Pažiūrėsim, kaip juos ten priims „danguje", – sakė jis.

Pagal islamo religiją, musulmonui ne tik draudžiama valgyti kiaulieną, bet ir liestis prie jos mėsos ar kitų kūno dalių. Todėl tai veiksmingas psichologinis ginklas prieš įvairius islamistus.

Anksčiau buvo pranešta, kad, pasak Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) kontržvalgybos, Čečėnijos kariuomenė paliko Ukrainą kovo 13 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(1)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: