[Žinios trumpai] Vakarų žvalgyba patvirtino: Rusijos Federacijos nuostoliai siekia 1 tūkstantį kariškių per dieną – ukrainiečiai juos tiesiog skerdžia  ()

Vakarų pareigūnų ir karinių ekspertų nuomone, Rusijos bandymas užimti Ukrainą gali atsidurti aklavietėje, nes dideli nuostoliai ir įrangos praradimai blogina nepasirengusių Rusijos pajėgų, kurios iki šiol nepasiekė nė vieno iš savo pirminių tikslų, padėtį. Visų pirma, fronto linija per savaitę beveik nepajudėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamiesi „The Wall Street Journal“.

Vakarų žvalgybos duomenimis, žuvusių ir sužeistų Rusijos karių skaičius per dieną siekia 1000, o Ukrainos žvalgybos duomenimis – dar daugiau.

Rusijos puolimo žiaurumas tik stiprėja lėtėjant progreso tempui, o pažangos stoką mūšio lauke Rusija kompensuoja žiauriai bombarduodama civilius gyventojus.

Tačiau nesant reikšmingos pažangos vietoje ir Rusijos kariuomenės patiriamų nuostolių masto, Rusijos karinė kampanija netrukus gali tapti netvari, nes kariai negalės žengti į priekį dėl žmonių, atsargų ir amunicijos trūkumo, teigia analitikai ir pareigūnai.

 

Ateinančios dvi savaitės gali būti itin svarbios lemiant viso karo baigtį, sakė jie. Jei Rusija negalės greitai pagerinti tiekimo linijų, pristatyti pastiprinimo ir pakelti karių moralę, jos tikslai gali tapti nepasiekiami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: