[Žinios trumpai] Pirmieji taikos derybų Turkijoje rezultatai – Rusija drastiškai sumažins karinį puolimą aplink Kyjivą ir Černigovą: Ukraina priims neutralų statusą (Papildyta)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-03-29 16:23
Čia ne derybų dėka pasiektas tikslas, galim paplot ukrainiečių armijai, kuri panašu pradėjo Rusijos nuginklavą
Giedriax 2022-03-29 16:45
Tai man atrodo kaip Ukrainos prisipažinimas, kad pralaimėjo karą. Jei Ukraina įsipareigoja ateityje nestoti į Nato, tai reiškia kad Putinas pasiekė savo tikslą - Ukraina bus valstybės imitacija, t.y. ne savarankiška valstybė, o tiesiog "buferinė zona" tarp Europos ir Rusijos. Labai gaila visų tų kurie paaukojo gyvybes už Ukrainos laisvę, deja panašu kad Ukraina neturės visiškos laisvės.
IceBullet 2022-03-29 17:26
o kas UA draus nusispjaut i ta sutarti po keliu metu? Motyvuojant tuo, kad Rusija nesilaike daugybes savo pazadu?
Gandralizdis 2022-03-29 17:54
Ukraina apie savo žmones turi galvoti. Putleristanui nesvarbu, kiek savų ir svetimų žmonių žus, tai neaišku kiek gali viskas užsitęsti. Į NATO vis tiek neima, tai kodėl nepripažinti neutralaus statuso. Apie nusiginklavimus niekas jau nekalba, ragai fašistams aplaužyti ilgesniam laikui. Svarbiausia dabar, kas atlygins visą žalą. Norėčiau ir aš, kad išdaužytų visas rusiškas išgamas, kurie su ginklu rankose sieną peržengė, bet greitu metu tai neįvyks.
SPeed_FANat1c 2022-03-29 19:15
nu bet tada tipo Rusai sakys kad jie turi pagrinda juos vel pulti. Nu aisku, rusija pazeis po derybu ka nors, tai gal ir variantas - dabar sutikt, o kai rusija pazeist, tada paziest susitarima atgal. Ir tegu neknisa proto vatnikai kad buvo susitarimas. Dar gal galetu tartis ne amziasm kad nestos, o tik ribotam laikui. Cia kaip su nato db jie knisa kad tipo turi nesiplest nes buvo susitarimas. As nezinau kaip ten tikslaii buvo, turi ar neturi teise plestis bet jei buvo susitarimas, tai kas pirmas ka pazeide neaisku visiskai. Jei ruskynas, tai tegu ir neknisa proto kad nato plecias.
Benediktas 2022-03-29 19:23
Kai Putino ir propagandines mass media nebus, niekam nebus idomu ar Ukraina stoja i NATO ar ne. Gal kažkas pabubės, kokie seni karininkai ir majorai, komunistai. Bet tik tiek.
donatasv 2022-03-29 22:15
Bet šitoje situacijoje galima įžvelgti klasta, Rusija gauna į kaulus prie Kijevo, tam kad saugiai atitraukti pajėgas iki donbaso ir toliau galėtų atakuoti mariopoli jie gali surengt va štai tokį šou. Manyčiau nereiktų paleist ir spaust toliau, jau išryškėjo silpnąa vieta, paleist paprastai ir leist persigrupuoti gali but labai didelė klaida. Panašiai rusas pasielgė ir donbase prašydami paliaubų evakuojant kažkatai...
kukulis4 2022-03-29 22:53
Tai kad pagal paskutines naujienas rusai nuo Kievo atsitraukineja, bet vistiek liuobiasi pilnu pajegumu. Nera absoliuciu paliaubu, nera ir jokiu hikinimu po svetima sali.