[Žinios trumpai] Kodėl ukrainiečiai nukepė Rusijos droną „Orlan-10“ – jie yra labai pavojingi kariams ir kodėl atakos metu juos naikina pačius pirmutinius (Video)  ()

„Orlan-10“ yra vienas naujausių Rusijos kariuomenės bepiločių orlaivių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pademonstravo šio „Rusijos pasaulio stebuklo“ išardymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Kodėl ukrainiečiai nukepė Rusijos droną „Orlan-10“ – jie yra labai pavojingi kariams ir kodėl atakos metu juos naikina pačius pirmutinius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užpuolikai toliau žvalgė Ukrainos pajėgų pozicijas Iziumo rajone. Jie tai daro naudodamiesi „Orlan“ dronais.

Tokie bepiločiai orlaiviai koreguoja puolėjų šaunamąją ugnį. Apie oro žvalgybą balandžio 11 dieną pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

„Tęsiama vietovės žvalgyba iš oro, siekiant nustatyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Šiam tikslui priešas naudoja bepiločius orlaivius „Orlan-10“, – rašoma pranešime.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6597

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Dieną prieš tai buvo pranešta, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 95-osios oro desantininkų brigados oro gynybos dalinys Charkovo srityje sunaikino rusišką bepilotį orlaivį „Orlan“. Smūgis buvo atliktas naudojant neseniai iš Jungtinės Karalystės gautą nešiojamąją priešlėktuvinę raketų sistemą „Starstreak“.

Vėliau tinkle pasirodė rusų orlaivio „Orlan“ išardymo vaizdo įrašas: paaiškėjo, kad tai iš tiesų buvo „rusų pasaulio stebuklas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()