[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba praneša, kad rusų kariuomenė gavo papildymą: 5006 visiškai supuvusių neperšaunamų liemenių  ()

Rusijos kariai siunčiami pulti kitą šalį, kur tikimybė žūti yra išties didelė. Tačiau į tokią agresyvią ir sunkiai vykstančią operaciją siunčiamų karių vis tiek negali tinkamai aprūpinti. Karių mamos tikriausiai nebūtų patenkintos sužinojusios, kad jų valstybė net nepasirūpina tinkama jų vaikų ekipuote, bet tikisi drąsos ir atsidavimo mūšio lauke svetimoje šalyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba praneša, kad rusų kariuomenė gavo papildymą: 5006 visiškai supuvusių neperšaunamų liemenių  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba skelbia, kad kovo 12 dieną Rusijos pajėgų papildymui pristatytos 5006 neperšaunamos liemenės. Jos atkeliavo geležinkeliu ir buvo paimtos iš ilgalaikio saugojimo sandėlių. Tai - senamadiškos liemenės su šarviniais įdėklais. Modernios liemenės dažnai turi patogesnius ir lengvesnius sintetinio pluošto įdėklus, nors ir plienas turi savų privalumų.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

 

Šios liemenės karius pasiekė visiškai supuvusios. Akivaizdu, kad jos buvo saugomos drėgnoje aplinkoje, todėl šarvai surūdijo, o juos supanti medžiaga supuvo. Taigi, jos yra netinkamos naudoti, nes apsimauti net nėra ką.

Šias nuotraukas savo „Facebook“ puslapyje paskelbė Ukrainos krašto apsaugos ministerijos žvalgyba. Mažų mažiausiai tai rodo, kaip Rusija yra pasiruošusi dalyvauti didesniame kare - metalas pūva jų sandėliuose. Kartu tai ir geras rusiško požiūrio į savo karius pavyzdys.

(87)
(2)
(85)

Komentarai ()