[Žinios trumpai] „Jei norite eskaluoti, galime eskaluoti“ - Arestovičius pagrasino smūgiu į Maskvą, jei Rusija smogs vadovybei Kyjive  (3)

Oleksijų Arestovičius sureagavo į Rusijos grasinimus atakuoti vadovybės pastatus Kyjive.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] „Jei norite eskaluoti, galime eskaluoti“ - Arestovičius pagrasino smūgiu į Maskvą, jei Rusija smogs vadovybei Kyjive  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarams žadant naujas ginkluotės siuntas Ukrainai, Rusija perspėja, kad jei Ukraina atakuos taikius Rusijos teritorijoje, ši atsakys smūgiais vadovybės pastatams Kyjive. Tikimybė, kad rusų sukurta pabaisa sugrįš namo ir liepsnojančiais dantimis nusišypsos vietiniams gyventojams, gąsdina, nes Z plakatais mojuojanti minia gali greitai pradėti kelti klausimus.

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius, kuris pats dirba tuose valdžios pastatuose Kyjive, sureagavo į tokius grasinimus. Jis teigia, kad Ukraina yra pasiruošusi tokiems scenarijams, nes iš Kremliaus galima tikėtis bet ko.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Žinant jų charakterį, neabejoju, kad paskutinę dieną prieš taikos sutarties pasirašymą jie suduos kelis smūgius. Kalbu apie Kremlių. Bet jie taip pat minėjo, kad kirstų valstybės pastatams, kuriuose priimami sprendimai. Galbūt parlamentui, galbūt ministrų kabinetui, galbūt prezidentūrai... Mes visada tam pasiruošę, tegul, pažiūrėsim“, viename interviu sakė Arestovičius.

 

Bet Kremliui tikriausiai svarbesni kiti Arestovičiaus žodžiai. Zelenskio patarėjas teigė, kad Ukraina turi „puikias“ galimybes atsakyti į tokius smūgius.

„Keldami statymus turime būti atsargūs. Bet iš karto noriu pasakyti, kad turime puikias galimybes [suduoti smūgius] Rusijoje. Faktas, kad jų dar nenaudojame. Na, kiekvienas karo veiksmas yra eskalacinis. Jei norite eskaluoti, galime eskaluoti“, ryžtingai pasisakė Arestovičius.

 

(165)
(0)
(165)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: