[Žinios trumpai] Ekspertas papasakojo kaip pasikeitė Rusijos karo aviacijos elgesys: jaučiasi, kad jie labai bijo gynybos ir dėl to naudoja naują bailių taktiką  ()

Danguje virš Ukrainos Rusijos Federacija dabar praktikuoja „numesk ir bėk“ taktiką – įsibrovėliai bijo skristi į Ukrainos teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Priešo lėktuvai, kurie anksčiau skrisdavo į Kijevą, dabar ten nebesirodo dėl Ukrainos orlaivių ir oro gynybos“, – sakė informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defense Express“ direktorius Sergejus Zguretsas.

Pašnekovas pridūrė, kad priešas lėktuvus naudoja įvairiems tikslams, ypač sparnuotų raketų paleidimui.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Paprastai tokių skrydžių skaičius iš Baltarusijos, Krymo ir Rusijos oro uostų prie rytinių sienų svyruoja nuo 100 iki 150 per dieną. 30 – 50 skrydžių yra su intencija paleisti raketas ar bombas į taikinius“, – sakė jis.

 

„Tie lėktuvai, kurie skrisdavo į Kijevą, šiuo metu nebesiekia tikslo būtent dėl ​​mūsų orlaivių ir oro gynybos. Dabar jie praktikuoja taktiką „numesk ir bėk“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(40)
(1)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: