[Žinios trumpai] Rusijos oligarchas paskelbė šokiruojančias žinias: suimtas visas 20 generolų Šoigu štabas, o pats Šoigu patyrė infarktą  ()

Yra ženklų, kad Rusijoje ir toliau vyksta vadinamieji valymai. Putino banga nuplovė maždaug 150 FSB pareigūnų, bet kliuvo ir karinėms pajėgoms. Galima kartoti ir šimtą kartų, kad „viskas vyksta pagal planą“, bet, atrodo, Putinas nėra patenkintas savo pajėgomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Jukos“ vadovas Leonidas Nevzlinas, dabar gyvenantis Izraelyje, turi daug įtakingų draugų Rusijoje. Jie neišgelbėjo jo nuo nuosprendžio - už akių Nevzlinas yra nuteistas kalėjimui iki gyvos galvos. Tačiau nors į Rusiją jis negali grįžti, Nevzliną pasiekia daug įdomios informacijos.

Pavyzdžiui, jis teigia, kad Šoigu patyrė didžiulį infarktą ir yra gydomas intensyvios terapijos skyriuje. Atrodo, kad Rusijos gynybos ministras gali likti neįgalus. Bet gali ir neišgyventi. Nevzlinas mano, kad Šoigu infarktas galėjo įvykti ir „ne dėl natūralių priežasčių“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6236

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Be to, Nevzlino šaltiniai Maskvoje pranešė, kad 20 ministrų iš Gynybos ministerijos buvo suimti. Verslininkas mano, kad ministerijos darbuotojai galėjo pasisavinti nuo 2014-ųjų metų kariniam pasiruošimui skirtas lėšas. Nevzlinas teigia, kad Putinas būsimai invazijai per tuos 8 metus skyrė 10 milijardų dolerių.

Nevzlinas taip pat teigia, kad ruošiama byla ir buvusiam viceministrui Arkadijui Dvorkovičiui, kuriam teisme gali tekti aiškintis dėl dingusių kariniam pasiruošimui skirtų lėšų.

 

Ar nors dalis šios informacijos yra tiesa - niekas negali patvirtinti. Tai nėra pirmas kartais, kai spėliojama, ar Šoigu nėra gydomas ligoninėje. Kovo viduryje jis buvo kuriam laikui dingęs iš viešojo akiračio, o ir grįžęs atrodė lėtas, pavargęs ir sumišęs.

(93)
(3)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: