[Žinios trumpai] „Žmona, tu irgi nebeturi kelnaičių“ - ukrainiečių karys negali patikėti, ką rusai pavogė iš jo namų (Video)  ()

Rusijos kariai Ukrainoje vagia viską. Kai kurie vagia vertingus daiktus - juvelyriką, elektroniką ar net automobilius. Kiti namo tempia žaislus ar buitinę techniką. Tretiems trūksta apatinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina nėra turtinga valstybė, tačiau rusų kariai yra prastai apmokami ir vagystės nuo seno jiems yra svarbus papildomų pajamų šaltinis. Vienas Ukrainos karys papasakojo, kad parvykęs namo pasigedo ne kokių nors ypatingai vertingų daiktų, o apatinių.

Karys namo grįžo, kad įsitikintų, ar jie saugūs. Rusų kariai minuoja civilinę infrastruktūrą, todėl susigrąžintose teritorijose ukrainiečiai privalo elgtis labai atsargiai. Tačiau sprogmenų savo namuose jaunas vyras nerado. Nerado ir savo apatinių bei batų.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Rusų kariai pažeidė visas įmanomas konvencijas ir pavogė mano apatinius. Žmona, tu irgi nebeturi kelnaičių“, juokdamasis sakė karys.

Aišku, dėvėtų apatinių rusams nepakako - jie pasiėmė ir batus bei kitus drabužius.

(20)
(6)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: