[Žinios trumpai] Filmo verta Ukrainos tankisto istorija: neįtikėtina, kokius žygdarbius pavyko padaryti, kol išgelbėjo savo gyvybę  ()

Herojaus tanką susprogdino mina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mirusiu laikomas Ukrainos tankistas sulaužytomis kojomis nušliaužė 6 km ir liko gyvas.

Apie tai buvo pranešta Razdelnyansky miesto teritorinėje bendruomenėje.

Pažymima, kad tanko T-64 mechanikas, 28-osios atskiros mechanizuotosios brigados kovotojas buvo sužeistas pietų Ukrainoje. Įvykio dieną jis antrą kartą pateko į užpuolikų suniokotą kaimą, o jo tankas buvo susprogdintas minos.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Jis prisimena, kaip pabudo, suprato, kad yra sužeistas, kad yra sprogusio tanko viduje ir jam reikia skubiai pasišalinti. Jis sugebėjo išlipti, nušliaužti kelis metrus į kelio pusę ir nuriedėti. Aplik ūžė priešo tankai, kurie vis artėjo ir artėjo“, – kalbėjo bendruomenės atstovas.

Žmogus sugebėjo įlįsti į priedangą žemėje, tad priešai jo nepastebėjo, tačiau iškart netoli prasidėjo kitas mūšis. Sunkiai sužeistas tankistas beveik parą praleido po priešo ugnimi. Tada sulaužytomis kojomis nušliaužė apie 6 km. Atsidūręs ant kalvos, kovotojas sugebėjo prasibrauti pas kolegas, kurie jį laikė mirusiu. Galiausiai ginklo broliams pavyko išgelbėti tankistą.

 

Remiantis medikų prognozėmis, jis galės vaikščioti ne anksčiau kaip po šešių mėnesių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(54)
(0)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: