[Žinios trumpai] Sunaikink šią sistemą ir rusų kariuomenė praranda kontrolę: Ukrainos kariai pradeda „Redut-2US“ medžioklę ir prašo visų pagalbos  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ieško Rusijos „Redut-2US“ (rus. Редут-2УС) ryšio sistemų ir prašo ukrainiečių padėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skaitmeninės transformacijos ministerija paragino ukrainiečius naudoti pokalbių robotą „eVorog“, kad jo pagalba praneštų informaciją apie Rusijos „Redut-2US“ ryšio sistemų buvimo vietą.

Apie tai pranešė ministerijos spaudos tarnyba, skelbia Censor.NET.

„Šiuo metu ginkluotosios pajėgos ieško Rusijos „Redut-2US“ ryšių komplekso.

Tai radarų sistema, per kurią Rusijos kariuomenės vadovybė duoda komandas kariams, o priešo kariuomenė tarpusavyje keičiasi informacija. Sunaikindami šią sistemą nutrauksime ryšius – ir priešas praras karių kontrolę. Taigi Rusijos generolai mūšio lauke bus priversti valdyti savo kariuomenę „rankiniu“ režimu, o mūsų kariškiai turės galimybę juos sunaikinti.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pastebėję tokį kompleksą, nedelsdami praneškite apie jo geografinę vietą „Telegram“ ir „eVorog“ suras rusiškų ryšių kompleksus „Redut-2US“.

 

Pranešama, kad ukrainiečiai jau atsiuntė 33 „Redut-2US“ geografines vietas. Ši vertinga informacija jau perduota kariuomenei.

„Taip pat ir toliau siųskite visą kitą informaciją apie okupantų personalą ir techniką. Tapkite slaptuoju ginkluotųjų pajėgų agentu ir pasirūpinkite savo saugumu! Karą laimėsime kartu“, – teigė ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(202)
(2)
(200)

Komentarai ()