[Žinios trumpai] Atmuštas didžiulis Charkovo puolimas: priešas patyrė didelių personalo, įrangos ir aviacijos nuostolių  ()

Rusai jau pralaimėjo mūšį dėl Charkovo. Kaip pabrėžė Olegas Sinegubovas, per bandymą užimti Charkovą priešas patyrė didelių personalo, įrangos ir orlaivių nuostolių. Tačiau nereikėtų atmesti ir galimo Rusijos okupantų pakartotinio miesto puolimo varianto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos didvyriams pavyko atremti priešo sausumos puolimą prieš Charkovą. Tačiau atsipalaiduoti dar anksti – rusų okupantai savo planų neatsisakė.

Kaip interviu NV sakė Charkovo karinės administracijos vadovas Olegas Sinegubovas, Ukrainos gynėjai Charkovą nuo rusų gina 44 dienas ir nė sekundės neabejojo ​​savo pergale.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Rusai jau pralaimėjo mūšį dėl Charkovo. Žinoma, dabar daugiau akcentuojamos Donecko ir Luhansko sritys, bet suprantame, kad pajėgos Charkovo srityje irgi bus sutelktos“, – sakė jis.

 

Anksčiau UNIAN pranešė, kad okupantai Charkovo zoologijos sode vogė maistą iš gyvūnų. Naktimis imdavo morkas, burokėlius ir kopūstus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: