[Žinios trumpai] Drąsus pasienietis išdrįso papasakoti apie regiono vadovybės daromą verslą: visi kas priešinasi, siunčiami į karą (Video)  ()

Valstybės sienos tarnybos inspektorius Sergejus Kolesnikovas sakė, kad pavieniai muitininkai ir pasieniečiai Užkarpatėje organizavo neteisėtą ukrainiečių, atsakingų už karinę tarnybą, perkėlimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pasienietis prabilo vaizdo žinutėje.

Pasienietis pranešė, kad nusikaltimą vykdo Užkarpatės srities Lužankos pasienio tarnybos skyriaus viršininkas Aleksandras Bortnykas. Būtent jis, anot Kolesnikovo, yra šios veiklos organizatorius.

„Šie perkėlimai paremti suklastotais Beregovo, Chusto ir Tiachovo miestų karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybos pažymėjimais. Jauni žvalgybos pareigūnai išdalino pažymėjimus Ukrainos piliečiams. Kadangi pažymėjimo atsisakiau, turėjau atlikti melo detektoriaus testą, o vėliau buvau išsiųstas į karą. Pripažįstu, kad, eidamas į karą, dalyvavau nusikaltimuose. Galėčiau daug ką papasakoti: kaip ten mūsų žmonės laksto bandomis, kaip vadovybė paleidžia piliečius ir verčia juos dangstyti pėdsakus. Vengrai piliečius gaudo, nes jie yra pabėgėliai. Dabar jie iš visų jėgų ruošia mane karui, grasina. Aš to taip nepaliksiu“, – sakė Sergejus Kolesnikovas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Priešas yra ne rytuose, o mūsų patikros punkte. Apie juos dar išgirsite. Na, o jūs, bendražygiai (turint galvoje schemos organizatorius – UNIAN), eisite ten, kur nuėjo Rusijos karo laivas", – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: