[Žinios trumpai] Ukrainos pilotai pradėjo akciją „Nupirk man naikintuvą“ (Video)  ()

Pilotai iš Ukrainos pradėjo akciją „Nupirk man naikintuvą“. Šios akcijos tikslas yra raginti turtingus veikėjus prisidėti prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-14 [Žinios trumpai] Ukrainos pilotai pradėjo akciją „Nupirk man naikintuvą“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Censor.NET, iniciatoriai išreiškė savo poziciją vaizdo įraše, paskelbtame „YouTube“ balandžio 12 d.

„Nuo karo pradžios prašėme NATO uždaryti dangų virš savo šalies arba aprūpinti mus naikintuvais. Mes prašome jūsų panaudoti savo finansines, organizacines ir politines galimybes pirkti ginklus mums“, – teigiama įraše.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas apšaudyto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovinio lėktuvo fone.

 

Ukraina svarsto alternatyvą uždaryti dangų. Pasak Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus Oleksijaus Danilovo, jei NATO negalės uždaryti dangaus virš Ukrainos, Ukraina jį uždarys pati, tačiau jai reikia ginklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()