[Žinios trumpai] Paaiškėjo, ką Rusija susprogdino Kijeve po kreiserio „Moskva“ nuskendimo: panašu, kad tai kerštas ir gali būti skaudi netektis Ukrainai (Video)  ()

Maskva penktadienį perspėjo suintensyvianti raketų atakas prieš Kijevą, reaguodama po to, kai nuskendo jos laivyno flagmanas Juodojoje jūroje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-15 [Žinios trumpai] Paaiškėjo, ką Rusija susprogdino Kijeve po kreiserio „Moskva“ nuskendimo: panašu, kad tai kerštas ir gali būti skaudi netektis Ukrainai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos tolimojo nuotolio raketos nusitaikė į karinę gamyklą netoli Ukrainos sostinės, kurioje galėjo būti gaminamos raketos „Neptūnas“, kurios, pasak Kijevo, buvo panaudotos prieš karo laivą „Moskva“.

Raketų kreiseris „Moskva“ vadovavo Rusijos karinėms jūrų pajėgoms per septynias savaites trukusį konfliktą, o aplinkybės dėl jo nuskendusio ir jo įgulos likimo tebėra miglotos.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6373

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Rusijos gynybos ministerija nurodė, kad sprogimas laive įvyko sprogus amunicijai ir kad dėl padarytos žalos jis „prarado pusiausvyrą“, kai buvo traukiamas į uostą.

Rusijos tikrai pajėgos praeitą naktį smogė Ukrainos gynybos pramonės įmonei netoli Kyjivo, kurioje esą buvo pagamintos raketos, panaudotos nuskandinti rusų Juodosios jūros laivyno flagmanui, pranešė penktadienį įvykio vietoje apsilankęs naujienų agentūros AFP žurnalistas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(12)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: