[Žinios trumpai] „Bučos budeliai“: nustatyta, kas iš rusų kankino ir plėšė Kyjivo srityje (Video)  (2)

Bučos žudynių tyrėjai skelbia įtariamųjų sąrašą. Visi rusų kariai jame yra iš 64-osios motorizuotos brigados. Bučoje nužudyta šimtai civilių, daug jų buvo kankinami ir prievartaujami. Ukraina tikisi patraukti kaltuosius atsakomybėn.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-29 [Žinios trumpai] „Bučos budeliai“: nustatyta, kas iš rusų kankino ir plėšė Kyjivo srityje (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas apdovanojo 64-ąją brigadą už jų „didvyriškumą ir drąsą“. Tai jis padarė po to, kai ėmė aiškėti, kad būtent šio dalinio kariai žudynių metu šių metų kovą buvo Bučoje. Kas tie žmonės?

Eilinis Sergejus Peskarevas, 24 metai. Gimęs Jakutijoje vėliau jis gyveno Chabarovske. Įdomu, kad prieš invaziją jis dirbo kasininku - dar lapkritį dalijosi nuotraukomis iš savo darbo vietos parduotuvėje. O tada vasarį dalyvavo invazijoje į Ukrainą.

Seržantas Nikita Akimovas, 25 metai. Jis gimė Komsomolske prie Amūro. Ukrainos teisėsauga turi duomenų, kad jis asmeniškai grobė ir kankino Bučos gyventojus, ir davė tokius nurodymus sau pavaldiems kariams.

Jefreitorius Michailas Kašinas, 24 metai. Jis - tipinis rusų kariuomenės narys - mėgstamiausias jo filmas yra „Brigada“. Iš Bučos jo brigada pasitraukė per jo gimtadienį. Jis turi žmoną ir kelias seseris bei nuolat kartoja, kad jam svarbiausia šeima.

 

Eilinis Vasilijus Kniazevas, 24 metais. Sprendžiant iš socialinių tinklų, Kniazevas su šeima gyvena labai vargingai.

Daugiau „Bučos budelių“ vardų bei jų veidai - šiame vaizdo įraše:

(6)
(0)
(6)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: