[Žinios trumpai] Ukrainai sekasi, kad jos priešai tokie kvaili - rusų propagandistai padėjo sunaikinti savaeigę mortyrą (Video)  ()

Luhansko regione rusų propagandistai filmavosi prie savaeigės mortyros, kuri apšaudė Pavlogrado tiltą ir Severodonecką. Ukrainiečiai netruko pašalinti šį pavojingą ginklą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-23 [Žinios trumpai] Ukrainai sekasi, kad jos priešai tokie kvaili - rusų propagandistai padėjo sunaikinti savaeigę mortyrą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai, regis, nesupranta, kad tai - ukrainiečių teritorija, kurią jie gerai pažįsta. Kaip praneša Luhansko karinės apygardos vadas Serhijus Haidajus, viename rusų propagandiniame vaizdo įraše buvo pastebėta savaeigė mortyra. Z raidėmis pasipuošęs propagandistas gyrėsi persenusia rusų ginkluote, nors fone buvo matomi sovietiniai pramoniniai pastatai. Jie išdavė mortyros vietą ir rezultatas buvo nulemtas iš anksto - ukrainiečiai ją sunaikino.

 

„Gvardijos kariai sunaikino priešo mašinas, kurios sunaikino Pavlogrado tiltą ir apšaudė Severodonecką. Ačiū rusų propagandistams už parodymą“, teigė Haidajus.

(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: