Įrankių nuoma: kaip išsirinkti tai, kas tinkamiausia jums?  ()

Statybinė technika yra būtina daugelio statybos, apdailos ir remonto projektų įgyvendinimui. Dažnai reikalinga įvairi specializuota įranga, tačiau jos įsigijimas gali būti brangus ir ne visada ekonomiškai naudingas, ypač jei įrangą naudosite tik kelis kartus per metus. Tokiais atvejais puiki išeitis – įrankių nuoma. Bendrovės, teikiančios įrankių nuomos paslaugas, siūlo platų įvairių statybinių įrankių asortimentą, kuris pritaikytas įvairiems statybos, apdailos ar remonto darbų atlikimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kėlimo technika

Planuodami perkelti ar transportuoti stambiąsias medžiagas, pravartu rinktis keltuvus.  Įprastai keltuvai yra skirstomi į alkūninius, žirklinius ir teleskopinius. Pasirinkimo kriterijai gali skirtis priklausomai nuo planuojamų darbų bei poreikių. Alkūniniai keltuvai tinka tuomet, kai norima pasiekti aukštas ir sunkiai prieinamas vietas. Šių keltuvų pagalba galėsite pasiekti iki 16 metrų aukštį.

Žirklinius keltuvus verta rinktis tuomet, kai planuojate dirbti nuožulniose vietose. Šie keltuvai pritaikyti įveikti klampias ir duobėtas vietas. Jie gali pasiekti nuo 8 iki 14 metrų aukštį. Planuodami perkelti įvairias sunkiasvores medžiagas, pravartu rinktis teleskopinius keltuvus. Prie šio keltuvo galima prijungti specialius priedus: kaušus, šakes ar kėlimo kablius. Planuodami pasinaudoti įrankių nuoma, nuomos bendrovėse rasite visą jūsų poreikius tenkinančią kėlimo techniką.

Stambioji technika

Planuodami transportuoti sunkiasvores medžiagas ar atlikti statybos darbus, verta rinktis stambiąją techniką. Jei planuojate paruošti dirvą sėjai, trinkelių klojimui ar sutankinti dirbamą paviršių, pravartu rinktis volus.

Planuodami perkelti stambiąsias medžiagas ar paruošti statybos aikštelę, rekomenduojama rinktis krautuvus. Papildomi prikabinami priedai išplečia šios technikos panaudojimo universalumą. Įrankių nuomą teikiančios bendrovės siūlo platų skirtingų rūšių krautuvų pasirinkimą.

Statybinė technika

 

Planuodami ardyti sienas, atlikti griaunamuosius darbus ar išgręžti skyles sienoje, verta pasirinkti perforatorių. Jis turi tris pagrindines funkcijas: kalimo, gręžimo bei kombinuotą kalimo su gręžimu. Perforatorius – puikus pasirinkimas dirbant su metalo, medžio ar betono medžiagomis. Bendrovės, teikiančios įrankių nuomos paslaugas, turi platų technikos pasirinkimą apdailos darbų atlikimui. Asortimente rasite šlifavimo, suvirinimo, matavimo ar kitus poreikius tenkinančius prietaisus.

 

Profesionali statybos technika reikalauja gana didelių investicijų, tačiau su tokiais įrankiais dirbsite kur kas lengviau ir saugiau. Tokiais atvejais pravartu rinktis įrankių nuomą, kurios pagalba dirbsite su naujausiais ir moderniausiais prietaisais. Bendrovės, teikiančios nuomos paslaugas, siekia užtikrinti maksimalų efektyvumą ir rūpinasi klientų gerovę, todėl siūlo tik tarptautinius standartus atitinkantį įrankių asortimentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()