Joe Bidenas kalbėjo apie „gerą seksą“. Jo pokštas sukėlė sensaciją  ()

Korespondentė atskleidė, kad pradžia nebuvo lengva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sekso tema 276 puslapių knygoje užima tik kelias pastraipas, tačiau ji jau pateko į antraštes“, – apie Baltųjų rūmų korespondentės knygą rašė „Reuters“. Katie Rogers palietė JAV prezidento santykių su Jill Biden ilgaamžiškumo paslaptį ir problemas, su kuriomis politikas susidūrė savo asmeniniame gyvenime.

JAV prezidento rinkimai vyks šiais metais. Vienas iš kandidatų – dabartinis lyderis Joe Bidenas, apie kurį  rašė Katie Rogers knygoje pavadinimu „Amerikietiška moteris: šiuolaikinės pirmosios ponios transformacija nuo Hillary Clinton iki Jill Biden“. „The New York Times“ korespondentė atskleidė politiko santuokos su Jill Biden užkulisius.

Remiantis „Reuters“ pranešimais, Joe ir Jill Bidenai kartu yra 47 metus. Pranešama, kad pokalbyje su savo patarėjais JAV prezidentas juokavo, jog jo santuokos ilgaamžiškumo paslaptis – „geras seksas“. Knygoje taip pat keliamas poros suderinamumo priimant politinius sprendimus klausimas. Katie Rogers rašė, kad Joe Bidenas pasitraukė iš 2004 m. prezidento rinkimų. Perduodant jam šią informaciją savo patarėjams Jill Biden įėjo į kambarį vilkėdama marškinėlius su užrašu „ne“ ant pilvo. „Man labiau patinka būti namuose ir mylėtis su žmona, kol vaikai miega“ , – neva ginčijosi Joe. Tuometinis atstovas spaudai gūžtelėjo pečiais ir sakė, kad Joe Bidenas buvo „visiškai įsimylėjęs savo žmoną“.

 

Korespondentė atskleidė, kad pradžia nebuvo lengva. JAV prezidentas tariamai pasipiršo Jill penkis kartus, kol ji sutiko. „Kiek galėdamas buvau kantrus, bet tai mane nervino. Arba tu nuspręsi tekėti, arba viskas, aš išeinu. Daugiau neprašysiu“, –  pranešė J. Bidenas penktuoju bandymu.

JAV prezidento rinkimai vyks 2024 metų rudenį. Joe Bideno oponentas bus respublikonas Donaldas Trumpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: