Trumpas nesurado 450 000 000 dolerių užstatui. Pasiūlė 100 000 000  (1)

D. Trumpas teigia tokių pinigų neturintis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldas Trumpas neturėjo 454,2 milijono dolerių, kuriuos Niujorko teismas nurodė jam sumokėti civiliniame ieškinyje dėl finansinio sukčiavimo, o vietoj to, kaip pranešė jo advokatai, D. Trumpas pasiūlė tik 100 milijonų dolerių, rašo BBC.

Trumpas nori užginčyti Niujorko teisėjo Arthuro Engorono vasario 16 dieną priimtą sprendimą, kuris, be kita ko, draudžia eksprezidentui užimti vadovaujančias pareigas bet kurioje Niujorko valstijos įmonėje arba imti paskolas iš šioje valstijoje registruotų bankų tris metus.

Bet norint paduoti apeliacinį skundą, per mėnesį reikia įmokėti visos teismo priteistos sumos užstatą. Priešingu atveju Niujorko valstijos prokuratūra turi teisę bet kada susigrąžinti šias lėšas.

[EU+Kuponai] „Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas! Mažiausios kainos istorijoje (Video)
3622 2

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-03-12

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T2“ - technologijos ką tik išbandytas modelis, tvirtas kaip tankas

2) „Kospet Tank M2“ - ypatingai dailus, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

D.Trumpas turi arba surasti reikiamą sumą iš savo lėšų – jis teigia tokių pinigų neturintis – arba kreiptis į vieną iš specializuotų įmonių, kurios už savo paslaugas ima papildomą procentą. Negana to, niekas jų neįpareigoja priimti D. Trumpo kaip kliento, o trečiadienį eksprezidento advokatai teisme pareiškė, kad tokio tarpininko jiems nepavyko rasti.

Ieškinyje, kurį iškėlė Niujorko generalinė prokurorė Letitia James, o sprendimą priėmė teisėjas A. Engoronas, D. Trumpas ir jo šeimos įmonės apkaltintos jų grynąją vertę per dešimtmetį padidinus po 3,6 mlrd. USD per metus, siekiant apgauti bankus ir gerinti paskolų sąlygas.

 

Teisėjas neatšaukė D. Trumpo verslo licencijų, o tai, kai kurių ekspertų teigimu, galėjo sugriauti jo verslo imperiją. Tačiau D.Trumpui jis skyrė 354,9 milijonų dolerių baudą, o praėjusią savaitę ši suma, įvertinus sukauptas palūkanas (po 112 tūkst. dolerių kiekvieną dieną), jau siekė 454,2 mln.dolerių.

Kaip teigė D. Trumpo advokatai apeliaciniame teisme, „dėl pernelyg didelės priteistos sumos kartu su neteisėtu ir antikonstituciniu bendru draudimu skolintis buvo neįmanoma užtikrinti ir pateikti viso užstato“.

 

Jie teigė, kad 100 milijonų dolerių obligacijos kartu su D. Trumpo „dideliu“ nekilnojamuoju turtu ir nuolatine D. Trumpo organizacijos priežiūra, kurią vykdo teismo paskirtas stebėtojas, būtų daugiau nei pakankama, kad būtų priimtas sprendimas.

D. Trumpo advokatai taip pat siekė atidėti nuosprendį, kol bus pateiktas apeliacinis skundas, teigdami, kad jų klientas patirs „nepataisomą žalą“, jei generalinio prokuroro Jameso biuras privers jį parduoti savo turtą, kad padidintų kapitalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: