Palankus teismo sprendimas. MAGA respublikonai švenčia. Laukia ketveri Trumpo metai?  (1)

D. Trumpas galės dalyvauti JAV prezidento rinkimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, kovo 4 d., JAV Aukščiausiasis Teismas nusprendė, kad Kolorado valstija negali pašalinti buvusio prezidento Donaldo Trumpo iš kandidatų sąrašo, remdamasi draudimu dėl maišto.

Tai praneša „Bloomberg“.

Šiuo sprendimu Aukščiausiasis Teismas patvirtino, kad D. Trumpas šiemet gali pasirodyti balsavime.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3625 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Aukščiausiasis Teismas stojo į D. Trumpo pusę ir nusprendė, kad atskira valstija neturi vienašalės teisės pasinaudoti 14-ąja pataisa federalinių kandidatų diskvalifikavimui.

Gruodžio 19 dieną JAV Kolorado valstijos Aukščiausiasis Teismas nusprendė, kad buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas negali dalyvauti 2024 metų valstijos prezidento rinkimuose.

Tokį sprendimą, Amerikos žiniasklaidoje pavadintą istoriniu, teismas priėmė dėl D. Trumpo vaidmens jo šalininkų atakoje prieš Kapitolijų 2021 metų sausio 6 dieną.

 

Vasario 28 dieną Ilinojaus teismas uždraudė D. Trumpui dalyvauti pirminiuose rinkimuose dėl tos pačios priežasties. Anksčiau panašūs sprendimai buvo priimami Meino valstijoje. Tačiau šiuo sprendimu Aukščiausiasis Teismas pripažino šių valstijų dekretus neteisėtais. Dėl to D. Trumpui iš tikrųjų atsidaro durys dalyvauti JAV prezidento rinkimuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(13)
(-9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: