[ŽT] Retorika pasikeitė. Putinas pripažino būsimą Krymo tilto lemtį  ()

Nebūdingi diktatoriaus pareiškimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu Vladimiro Putino retorika ėmė keistis – galima pastebėti, kad diktatoriaus pozicijos ėmė silpnėti ir jo pasitikėjimas savimi šiek tiek susvyravo. Politikos technologas Borisas Tyzenhauzenas išanalizavo šiuos pareiškimus.

V. Putinas vėl pradėjo kalbėti apie „sanitarinę zoną“. Apie ją jis buvo pradėjęs kalbėti 2023 m. vasarą, o kai dabar vėl iškėlė šitą temą, net Peskovui kilo klausimų. Putinui tai nebūdinga, trečiaisiais karo metais jau jam reikia tokio dalyko, kad ukrainiečiai į jį nešaudytų“, – pabrėžė Borisas Tyzenhauzenas

Putinas kovo 17 d. per kalbą savo rinkimų štabe kalbėjo, kad Ukrainos teritorijose sukurs vadinamąją „sanitarinę zoną“, į kurią esą negalės pataikyti Ukrainos kariuomenė ir ginklai. Tai reiškia, kad diktatoriaus ambicijos akivaizdžiai sumažėjo –  dabar jis kalba nebe apie „Kijevo užgrobimą“, o apie dalyką, kuris apsaugotų Rusijos teritoriją nuo apšaudymo.

 

„V. Putinas taip pat kalbėjo, kad iš Rostovo nuties geležinkelį, kuris eis per Donecką, Mariupolį ir kada nors pasieks Sevastopolį – tai būtų alternatyvus logistinis maršrutas vietoj Krymo tilto. Jis tai pasakė konkrečiai, vadinasi,  jau pripažino, kad artimiausiu metu tokio tilto nebus“, – pažymėjo politikos technologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()